Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yav digi kanallarında paso bi sinyal seviyesi düşük yazısı cıkıyo kanallar takılıyo,kanallar kayboluyo falan.müşteri hizmetlerini arıyorum operatör düşmüyo üyelik no'mu istiyo ki ben bilmiyorum.kanal 555'de bu konuyla ilgili bi açıklama var optionsa girin vs diyo uydu ayarlarına girin diyo uydu ayarları diye bişey yok help plx 1.üyelik no'mu nası öğrenebilirm 2.op'a nasıl bağlanabilrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Faturanda yazar üyelik no'n. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sinyal düşükse ya canak dönmüştür ya kablolarda temassızlık vardır kasma menu falan euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hallettim fg.evde 2 digi var diğerinin üyelik nosunu girdim.işin kötüsü kanal 555'e de giremiyodum sinyal seviyesi yüzünden:Q!234rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar