Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yakalanma hikayesi volume 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ankaranın bunaltıcı havasında camı açmak için kalkan genç kız sechil ( ben ) camı açtığında karşı komşusunu pc başında mastürbasyon yaparken yakaladı ve evde bulunan diğer genç kız kuzeniyle ikisi şok olmuş bi vaziyette çocuğun kendinden geçene kadar ki anlarını canlı bi şekilde izlediler daha sonra çocukla göz göze geldiler ve çocuk patlayana kadar hiç bişe olmamış gibi devam etti ve iki genç kız dumur vaziyette camı kapattılar
Mesaj tarihi:
sechil said:
darkness87 said:
çocukla karşılaştınız mı hiç o andan beri?

hyr camda pencerede fln şöle birbibirimize bakıoruz o kadar:)

çocuk bakabiliyo yani hmm iyi ozaman utangaç bişey olsaymış bilinçaltında iz bırakabilirdi bu olay:D:D
Mesaj tarihi:
darkness87 said:
sechil said:
darkness87 said:
çocukla karşılaştınız mı hiç o andan beri?

hyr camda pencerede fln şöle birbibirimize bakıoruz o kadar:)

çocuk bakabiliyo yani hmm iyi ozaman utangaç bişey olsaymış bilinçaltında iz bırakabilirdi bu olay:D:D

ehuahuehuahuhe
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
volume 1 dediğine göre devamını getirmeyi planlıyorsun herhalde. kamera mı koyacaksın? :p

woow hiç aklıma gelmemişti süper fikir oldu hacıı ya aslında kötü bi profil oluştu şimdi sapık gibiymişim gibi ama öle bi manzarayı karşımda görünce kolay gelsin deyip içeri giremedim işte
Mesaj tarihi:
Lexius said:
evet geldi de ben kızlara çubuk gösteren adamım :(

hani şu 7 yaşında oğlu olan babaların göster bakim amcana çubuğunu olayları vs.. iyi yer etmiş senin bilinç altında
(anlatım bozukluğu)
Mesaj tarihi:
darkness87 said:
Lexius said:
evet geldi de ben kızlara çubuk gösteren adamım :(

hani şu 7 yaşında babaların göster bakim amcana çubuğunu olayları vs.. iyi yer etmiş senin bilinç altında

::o
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...