4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 arkadaşlar arada bir bilgisayar kendini kapatıyor. kapatıyor derken monitor kapanıyo klavye felan kitleniyor hiç bir işlem yapamıyorum ama kasa calısır durumda devam ediyor. reset atıyorum düzeliyor belli bir zaman yine oluyor. sorun ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ya işlemci, ekran kartı gibi bişeyler ısınıyor, ya da ram-ekran kartı ikilisinden biri bozuk. Ama bozuk parça varsa ram daha büyük ihtimal. daha detaylı bilgi verirsen daha iyi tahmin edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 işlemci ısınması degildir. 40 Derece ve Fan'ım . daha detaylı bir derken. bazen oyun oynarken oluyor bazen masa üstünde, bazen internette gezerken ve pc kendini kapatınca reset atınca calısmıyor bilgisayarı kapatınca 20sn bekliyorum ancak öyle acılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya gpu ya da cpu ısınıyor bariz ya :) kasayı açık tut, resetlediği anda bi bak soğutucuya ne kadar ısınmış. soğutucunla ilgili bi problem olabilir. bi de log tutan bi cpu vs. ısı görüntüleme programı bulursan daha kolay çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 SpeedFan programı var şaunda 37 ısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 log tutuyor muydu o program? tutuyorsa log özelliğini aç ve resetlemesini bekle bilgisayarın. sonraki açışında log dosyasına bak sıcaklıklar ne olmuş gör. sıcaklıklar artmamış diyosa başka bi program dene, onda da aynı şeyi diyosa başka bi derdin var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 psu yetersizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 güç kaynağım sorunlu olduğu zamanlarda aynı sorunu yaşıordum değiştirdim şimdi mutluyum...(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Son zamanlarda parca degistirdiysen psu yetersiz gelmeye baslamıs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar