Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar sorunu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar arada bir bilgisayar kendini kapatıyor. kapatıyor derken monitor kapanıyo klavye felan kitleniyor hiç bir işlem yapamıyorum ama kasa calısır durumda devam ediyor. reset atıyorum düzeliyor belli bir zaman yine oluyor.

sorun ne olabilir
Mesaj tarihi:
Ya işlemci, ekran kartı gibi bişeyler ısınıyor, ya da ram-ekran kartı ikilisinden biri bozuk. Ama bozuk parça varsa ram daha büyük ihtimal. daha detaylı bilgi verirsen daha iyi tahmin edilebilir.
Mesaj tarihi:
işlemci ısınması degildir. 40 Derece ve Fan'ım .

daha detaylı bir derken. bazen oyun oynarken oluyor bazen masa üstünde, bazen internette gezerken ve pc kendini kapatınca reset atınca calısmıyor bilgisayarı kapatınca 20sn bekliyorum ancak öyle acılıyor.
Mesaj tarihi:
ya gpu ya da cpu ısınıyor bariz ya :) kasayı açık tut, resetlediği anda bi bak soğutucuya ne kadar ısınmış. soğutucunla ilgili bi problem olabilir. bi de log tutan bi cpu vs. ısı görüntüleme programı bulursan daha kolay çözersin.
Mesaj tarihi:
log tutuyor muydu o program? tutuyorsa log özelliğini aç ve resetlemesini bekle bilgisayarın. sonraki açışında log dosyasına bak sıcaklıklar ne olmuş gör. sıcaklıklar artmamış diyosa başka bi program dene, onda da aynı şeyi diyosa başka bi derdin var demektir.
  • Yeni Oluştur...