sQu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Burning Legion - Alliance Alt karakterlerini ssc/tk'ya sokmak isteyen ve bu instancelari daha önce çok kez bitirmiş, boss taktiklerini falan bilen oyuncular aramaktayız. Karakterlerde tabi ki çok imba item aramiyoruz ama karazhan itemlari olan charlar tercih edilecektir. Bunun haricinde isterseniz karazhan/grull/maghteridon için de runlar yapabiliriz (kişi sayısına bağlı). Raidler gündüz olacaktır, 15:00-18:00 saatleri şu an için düşünülen zaman dilimidir. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. Bana özel mesaj yolu ile msn adreslerinizi verebilir, yada oyun içinde aşağıda belirteceğim karakterlere ulaşabilirsiniz Burning Legion - Alliance - Flessa - Sepulcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kör müyüm neyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dur tahmin ediyim, serveri sordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Moruk naxx ve aq 40 olursa gelirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 priest ve warrior haricinde her chardan 70 var mavi/epic karışık eksiğiniz olan bir char olursa ve beklediğiniz katılım olursa wishp me in game (edriel-Bl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ezik lock umla gelirim bende ama önce kara yapsam fena olmas sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 valla lvl 55 alıosanız balance druud ile gelirim Juline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ulan warriorumla geliym dedim, warrior istemiolarmış. arasan tank bulamazsın ama tüm guildler warriorla dolu çözemedim akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar