Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Project1 diye bir trojan veya varyantı var mı acaba?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Memory'de 'Project1' diye birşey var fakat hiçbir taramada birşey çıkmıyor ancak kuşkuluyum böyle bir keyloger ya da trojan var mı diye.

Ayrıca virus ve trojan veri tabanları vardı bilgi veren onlar hakkında.Böyle birkaç link verebilir misiniz bana.Mcafee'ninkinde pek bilgi yok.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

Visual Basic gibi bir dilde program yazılırken program derlenmeden önce ayarlardan proje ismi belirtilmezse program çalışırken task manager'da o şekilde görünür. O tip bir programdır muhtemelen. Ama ne işe yarar sana ne yapar bilemiyorum orasını. Kim yazmışsa ona sormak lazım.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen baktım zaten msconfige ama başlangıç programlarında bulunmuyor.Zararlı birşey değildi her halde çünkü Norton ve Spybot'un en son sürümleriyle arattım bir şey çıkmadı.Sağolun bilgi için..[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...