arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 açamıyorum bir türlü, şu an girebilen var mı ? eğer tek giremeyen ben isem ona göre birşeyler yapıcam[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ben açabiliyorum gayet. Bence javayı yeniden yüklemeyi dene.[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya bu java bitirdi beni ya virtual machine zaten kurarken hata veriyor zilyon megabytelık runtime 2 midir nedir onu çektim sun dan çalışıodu şimdi çalışmıo yedin beni java..[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Aslında kesin yapmışsındır ama bi windows updateden Javayı tekrar yüklemeyi denesene be arcanecim!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 işletim sistemin xp ise : http://download.bagkur.gov.tr/KODS/msjavx86Xp.exe bunu dene varsa yada indirirsen yükledikten sonra internet seçeneklerinden gelişmiş diyip mv microsft'u işaretle diğerlerinin işaretlerinide kaldır restart at dahada olmazsa bilmiyom başka bi işletim sistemin varsa onlarında vardı diye biliyorum paketleri.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 virtual machine install ettikten sonra boş bir (lol!) error penceresi çıkarıyor heheh bomboş yazmıyor birşey , ama bi hata veriyor sorunu çözdüm çok aptalca ama fiends.com dan tıklayarak girince oyun açılıyor teşekkür ederim[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar