di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Selam, Authenticating kısmında kalıyor. Sadece bende mi var acep ? your-freedom'la da giremedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ulan 10 sn oyundan çıktım giremiyorum hc arifesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şu oyuna giremediğim zamanları account'uma eklese 1 hafta beleş oynarım resmen. Ne bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yalnız değilsin(iz). offffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Conan'ı bırakıp Azeroth'a döndüm; yine login sorunlarıyla boğuşuyorum. Lan ne sevgilim var, ne oyunlar doğru düzgün çalışıyor. Bahtsız adamın tekiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oyundan çıkınca... giresi geliyo insanın. var mı girebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lag lı maglı bg yaparken durduk yere modemin kablosu çıktı, sıcaktan eridimi nedir, artık giremiyorum autenticationda takılıyor. server spinebreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 modemle, bağlantıyla alakası yok. WoW dışında her şey normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Wow-europe forumlarıda down şu anda. bence login server ı patladı yine. Oyundakileri atmıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben oyundaydım, düştüm. edit: giremiyorum da.. kaldım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 2 gün web sitesi açılsın diye bekledim acc u açabilmek için hadi açtık oynadık biraz bu gün, şimdide girilmiyo,official forumlar açılmıyo, Nebula dönemlerindeki gibi hissettim kendimi bian :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Garip bir sekilde insan yalniz olmadigini dusundugunde rahatliyor :p Kotu bir durum tabi oyuna girememek. Bu tip basliklari okurken her an biri cikip "arkadaslar sunu boyle yapin giriyo!" demesini umarim ama hic olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13402913 doğru mudur nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Doğru olma ihtimali düşük ama doğruysa, Blizzard (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Forumlari aciliyor olsa dogrulayabilirdik aslinda bunu. Bir cozum daha var ama site ismini unuttum, paticik'te verilmisti hatta sanki. Test edilmek istenen site ismini girilip bakildiginda sorunun sadece kisiden mi yoksa siteden mi kaynaklandigini gosteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yok abi offical forumlarda da var topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben inşallah böyledir diyorum aslında. Oyundaki female karakterlerin başı açık olduğu için hükümet mahkeme kararıyla öpüp atabilir oyunu. O gün çok kötü olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 wow-europe.com Service Temporarily Unavailable diyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yok öyle bişi, yf kullanıyorum gayet de auth serverları sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 evet. yf ile de girilmiyor. avrupa sunucularında bir sorun var büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bt raidi ortasında 5 kişi offline we geri donemediler. turk deiller yani problem sadece bizde deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar