EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 onu ben daha öncede denemiştim bulamıyor modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ama o program şöyle bir bilgi için lazımsa modemin altında yazıyor böyle bişey belki işe yarıyordur yazayım :) FCC ID:PZ4-TZ3200U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 heh yok o seri nosu modemin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yok seri nosu farklı tamamen rakamlardan oluşuyor bu başka bişey şu scanmodem.gz yi linux altında çalıştırmayı bi kere daha deneyeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Linuxa geçtiğinde lspci -v çek bi orda görüyomu ses kartını bir bak. Belki görüyordur ama bunlar tek bir DMA kanalına sahip olduğu için çekirdek 16-bit DMA'ya ulaşmakta zorlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pcm.sb16 { type hw card 0 } ctl.sb16 { type hw card 0 } Böyle bir şey yazıyo nette.. Bunu "pico .asoundrc" komutu ile yazıcaksın oraya. Sonra ctrl+x ile çıkış yapıp kaydediceksin. Bunu home directory'sinde ve root directory'sine koyucaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 usb devicelarla ilgili böle bir şey buldum, bir ihtimal faideli olabilir sana yada başkasına : http://www.kroah.com/linux-usb/[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aha bende modem tanıtmaya çalışıyorum kalkınca baya bi yol aldım bir de usb-adsl modemler le ilgili bir yazı var burda http://www.linuxforum.com/linux-dsl/speedtouchusb.html bide şurası var güzel www.linuxquestions.org[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 linux ta usb aletlerini tanıtmak için güzel bi link buyrun http://www.qbik.ch/usb/devices/index.php[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 azimle bişiler yapan mermeri delermiş heyt bea modemimi tanıttım sonunda şimdi linux tan yazıyorum hehehaeheh :D :D :D:[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar