umbity Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Annelerimizden neler ögrendik! > >Diyalog Kurmayı Öğrendim: >- Sana birşey sorduğumda cevap ver!.. >- Ne söyleyeyim annee? >- Sus! bana cevap verme!!! > >Tıp Bilgilerini Öğrendim: >"Gözlerini şaşı yaparken bigün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü.. " > >Olgun Olmayı Öğrendim: >"Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin..." > >Genetik Bilgileri Öğrendim: >"Sen de o lanet olası babana çektin..." > >Bilgeliği Öğrendim: >"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman... " > >Sabırlı Olmayı Öğrendim: >"Baban eve gelsin, sen görürsün...." > >Hakkımızı Alacağımızı Öğrendim: >"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı...” > >Adaleti Öğrendim: >"Birgün senin de çocukların olacak. İnşallah onlar da sana, senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...." > >İyi Yapılmış Bir İşi Takdir Etmeyi Öğrendim: >"Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni >temizledim...!!!" > >Duaların Gücünü Öğrendim: >"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." > >Zamana Karşı Yarışmayı Öğrendim: >"O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..." > >Mantıklı Düşünmeyi Öğrendim: >"Ben öyle diyorsam öyledir...!!!" > >İleri Görüşlü Olmayı Öğrendim: >"Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy...yolda Allah korusun başına bişi gelir, kirli külotla etrafa rezil olursun." >Hayatın Trajikomik Yanlarını Öğrendim: >"Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem..." > >Hayatın Çelişkilerle Dolu Olduğunu Öğrendim: >"Kapa çeneni ve çorbanı iç...!!!" > >Dayanıklı Olmayı Öğrendim: >" O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok...!!!" > >Hava Raporu Tahmini Yapmayı Öğrendim: >"Şu dağınıklığa bak...yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..." > >Abartmayı Öğrendim: >"Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!" > >Davranış Psikolojisi Öğrendim: >"Babana çekeceğine biraz bana çekseydin n'olurdu ..." > >Olağanüstü Durumlara Hazırlıklı Olmayı Öğrendim: >"Dinleme bakalım anne sözünü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" > >Kıskanmayı Öğrendim: >" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun... ?!?!?"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 SÜPERRRR!![signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ahaha süper bi yazı[signature][hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 white kalp kalbe karşıdır :P[signature][hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 güzelll[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 %1000.. perfect. kusursuz. hasta oldum yaziya :) payla$tigin icin te$ekkurler hahah super ya![signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 duyduğumuz şeyler bunlar tabii[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 zuhah super olmuş bea :)[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: -Blind-, 16 February 2004 00:33 tarihinde demiş ki: white kalp kalbe karşıdır :P valla öle :D ama nedense sapız D:[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hoş yarısını duydum yarısını şimdi okudum[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 annelik hakki odenmez edrler. BIr seyin sadece kotu yanlarini alip ona evil demek yannis bisi yazi guzel degil bence o acidan sizi 9 ay karninda tasiyip en az 10 yil boyunca adam akilli buyuten besleyen kisiye karsi daima odenmeyecek bir borcunuz oldugunu unutmayin da, yapin bu tur geyikleri :)[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 haydi volfi el ele duygu somurusune... heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Süper:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hani bi söz vardır ya, değerini sen gidince anladık die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Vay be aynı benimki..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 %90 ı oldu bana zuhauh[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 katiliyorum.. çoook özlersiniz.. ben özlüyorum.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 çok kötümser geldi bana[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 DOggy mission cpmpleted batirma cabalarina karsin insanlari duygu seline kaptirdim hehe :P[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ah anam ah[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ehu elin iyiydi bu seferlik... "GERI DONECEEEEEMMM NIHIHIHI HIHIIHI HIHIHIHIHIHI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 "Ana gibi yar, Bağdat gii diyar olmaz." demişler şimdi asnalık müessesesi üzerine döktürürdüm ama emek yiyorum bir ara bakarım[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Anneler monotiptir. Hepsi aynı kalıptan çıkmadır. İçgüdüler ve annelik hormonu böyle yapar onları...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 unutmayın kız arkadaşınız da bir gün anne olacak ehueh ne acı bir kader değil mi bu tıpkı o hayran olduğumuz ünlü kşilerin bağırsaklarının içinde dışkı olması ve onalrın da gün içinde tuvalete gidip büyük hacetlerini giderdiklerini (daha kısa yollu sçtıkalrını) fark etmemiz gibi.. ileride evleneceğimiz kadının annemizden bir farkı kalmayacak o genç kadın yerine orta yaşlı menapozdaki anne gelecek nııhahahahauhuahuahauhahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ıyy düşünsene liv taylor sçıyo =([signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar