Jericho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Internet explorer arada sırada explorer kapat hatası veriyor Windowsu update etmeye kalktıgımda bitmesine 1 dakika süre kala şu hatayı veriyor ve birdaha yüklemiyor "Setup continue because files are missing from the installation directory.Please run setup again and choose resume setup.This will download the missing files and contiinue setup. Ok a basıyorum.. "Setup was unable to download the required components.Please make sure are connected to the internet or try to run setup again later" dün akşamdan beri sürekli böyle link mi yalnış nedir bu anlamadım bana adam gibi bi link verirmisniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 internete hep bağlıysan bi sorun çıkmaması gerekiyor.sonuçta birkaç dosyayı bulamayınca tekrar dosyaların bulunduğu yere bağlanıp tekrardan indirmeye başlar.internete hep bağlısın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet cable.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 C: yada D: (bak iste birindedir mutlaka) WUTemp olusturmustur, ona sil tekrar baslat, gizli klasor de olabiliyor bazen ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bende de vardı repair ettim düzeldi[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: neterrorist, 15 February 2004 22:15 tarihinde demiş ki: C: yada D: (bak iste birindedir mutlaka) WUTemp olusturmustur, ona sil tekrar baslat, gizli klasor de olabiliyor bazen ... dediğin dosya hep dikkatimi çekmiştir ama windows un temp klasörlerinden biri önemsiz bişe die tahmin ediodum ama deme ki bu iede hata oluşumuna sebep oluyomuş. klasörü sildikten sonra sorun düzelio yani öle mi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar