dunno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ~~kedili evde tüysüz ve siyah bi bluz bulmak gibi en hareketli en genç en canlı gece klubu burası kan akısı hızlı, kan hızlı pompalanıyor. tün gece tüm gün sıkışık odada kafası bir dünya insanlar daracık kıyafetler 3numara saç, kirli sakal incecik, topuklara alışık bacaklar kimseye sormadan şişelere dayayıp başlarını dans ediyor, yaşıyor. bu gece ve her gece giy siyah elbiseni ışıltılı sallanan küpelerin disko topunun yanı senin yerin ışıkların altında son ses muzik kafanda eve dönme derdi yok gece emirlerin altında çık bogazdaki yatından sahildeki clube en seksi figürlerin bakışlar üzerinde durdurma kendini cekinme gerilmene gerek yok hatırlamadıgın icin utanma portakal suyunu bitirmeye sabah kalktıgında yabancı birinin evinde en hareketli en genç en canlı gece klubu burası aynı peri masalı her gece akon ft kardinal_dangerous eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dmi yaaa en iyisi =p nse....güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 herrrrkesin icinde var bundan biraz biliyorum hissediyorum goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar