regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 internet explorer'a çift tıklayarak açmaya çalışırsam 20-25 sn bekliyor öyle açılıyor.bunun yerine bilgisayarım a falan çift tıklıyorum adresi yukarı yazıveriyorum artık alıştım ama sadece 1 explorer penceresi varsa diyelim orda ki bir linke tıklayınca gene 20-25 sn bekliyor öyle geliyor.bu arada bilgisayar tamami ile kilitleniyor.ama eğer 2 pencere varsa 3.yü hemen açıyor ama 2 explorer birbirine bağlı değilse yani bir tanesini ötekindeki linkten açmamışsam gene yavaş açılıyor. sorun nedir sizce????[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok mu sorunjumu anlayan çözebilcek biri[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 cok buyuk ihtimalle libraryleri birbirine girdi arkadasimizin, windows component add/remove die bisi vardir, orda olmasi lazim buyuk ihtimal IE kaldir diye, ordan kaldir, sonra tekrar yukle restart et makinayi duzelmesi lazim... olmadi baska cozumlerde var formatin yani sira..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bilgisayarında çok fazla spyware vardır. ad-aware.com[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar