Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Urun kodu CORSAIR TWIN2X4096-6400 CL4 DHX DDR2 dir. Ramleri alali yaklasik 10 gun oldu, Kutusuyla garanti belgesiyle herseyi eksiksiz olarak gonderilecektir. Niye satmak istiyorum sorusuna, bana yurtdisindan talihsiz bir zamanda gelen 1066lik 4gb kit olarak cevap verebilirim. Ayipsiz urunun iadesi muhabbeti 7 gun icinde oldugu icin aldigim yere iadem mumkun gozukmuyor. Heyhat makinemde 6 gun takili kaldi. Ramler 800mhz de 4-4-4-12 timinglerinde calisabiliyor, 2gb lik bir kit icin oldukca iyi rakamlardir. Ayni sekilde kimi reviewlarda okunabilecegi gibi ramler 1000mhz ye kadar cl5 ile cikabiliyor 2.2v ile. Ki zaten buda garanti kapsamindaki voltaj. Ramler fotografta gorulen dhx versiyonudur, uzerinde masallahi olan bi aluminyum pcb heatsink i bulunuyor. Fiyat olarak ramleri bir kampanyada 210ytl ye aldigim ve su anda stoklarinda tutan hicbiyerin bu fiyata satmadigini dusunursek, ayni sekilde bu kalitede 4gb lik kitlerin de fiyatlarini goz onunde bulundurarak bu ram in fiyatini 175YTL olarak dusunuyorum. Ankara icinde ilgilenenlere elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar