oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benim duyduklarım da çoğu kişinin genel kültürde yamulduğu.. inşallah alırız ya.. geleceğim ona bağlı nerdeyse.. özel sektörde bu aralar iş bulmak biraz zor krizden dolayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Peki şimdi sınav sonuç belgesi nasıl geliyor? Şuraya yerleştin gel başla diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yok aga naptın :D sadece sınav sonuç belgesi geliyor öss sonuç belgesi gibi. sonra sen başvurabileceğin yerlere başvuruyosun, sonra olursa mülakata falan çağırıyolar geçersen işe giriyosun. zaten eğitim alıyosun önce işe girince.. süper olay yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 zordu sınav ya eğitim de zordu sabah ki de zordu 7 tane boş var sabahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Eğitim bilimlerinden gördüğüm ağlamayan insan yok. :D Baya bir zorlamışlar sanırım, daha bütlerim var benim ya, bitsede atanıp kurtulsam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar