oper Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 evet kimler giriyor patilerden? en az 85 almam lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya ben bu sene mezun oluyorum liseden. iki ayrı sınavmış galiba. benim gireceğim small boyuttaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 uni son sınıf ogrencileri diplomayı almadan basvurabılıyolar mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben giricektim vazgeçtim. askere gidip geliyim öyle giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bende daha diplomayı almadım. umarım bi problem çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lise mezunları sınavda hangi derslerden girecek bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hiç bi fikrim yok tamamen karambole gireceğim bi sınav. ama genel yetenek ve genel kültür diye bişey varmış. o kadarı var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 genel kültür dedikleri çok sağlam tarih bilgisi vatandaşlık(anayasa vs) ve coğtrafya.. varsa helal.. çakarsın sınavda sen o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sağol. eleştiri olarak alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Giriyorum bende 2 sınav var lisans ve önlisans, lise şeklinde. önlisans ve lise olan eylülde Bizim girceğimiz yarın sabahın körü. fsd Kim kalkıp gidicek ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Diploma almadan girilebiliyor. Ben de karambole girenlerdenim, genel yetenek kolay geldi de genel kultur denilen Osmanlı, Selçuklular vs baya zor geldi doğal olarak. Yabancı dil yapmaya dermanım kalmadı son anlar başım çatlıyordu pek bilmiyorum ne yaptığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 geçmiş olsun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bir de mesela 85 almak için ustunkoru olarak kaç net lazım? Çok değişik puan varyasyonları var da birini soyler misiniz? Kpss klavuzundan pek bişi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Şöyle saçma bişey var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 harbiden ya tarih coğrafya ve anayasa azıma etmiş olabilir.. inşallah 85 üstü alırım.. ingilizce sınavında da paragraf soruları zor geldi süreden dolayı.. kafa sapıtıyo bi müddet sonra.. geçmiş olsn girenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bazı şıkların birbirne çok yakın olması, bir kaç tane de ayrıntı soru dışında çok zor bir sınav olmasa da kolay da değildi o kadar deneme çözdüm, össdeki sınav soğukkanlığımdan eser kalmamış, tarih coğrayfayı evde 30 dk da çözüyodum sınavda iyice düşüne düşüne çözeyim deyince çok uzattım, kotnrol etmeye vakit kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mühendislik dışındakilerin işi zor ama genel yetenek kültür üstüne kendi alanlarının sınavlarına giriyolar kasış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 fen edebiyatlar da girmiyor diğer bölümlere.. :) onların işi daha zor harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 85 alınca ne oluyor? Bi de bu puan hesaplama şeysi hangi puanı hesaplıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 85 alınca herkes için değişir.. ben fen edebiyat mezunuyum. amacım öğretmenlik yapmak değil. kamu kuruluşları uzman yardımcısı vs alıyorlar.. onda da kpss den belirli bi taban puan istiyorlar başvuracak kişiden. 75 falan oluyo ama 75 le girmek bayağı bi zor.. en az 85 almak gerek. hatta mümkünse en az 90 almak lazım ki güzel bi yere girebilesin. ha torpilin varsa aynı yere 80 le de girersin sanırım :) o yüzden 85 üstü almak istiyor ben ve benim gibiler. bahsedilen yerlere girerseniz gayet de güzel bi maaşla başlıyosunu(pozisyona göre değşir tabi miktar). sabah 8 akşam 5 ve haftasonu sizin. güzel de maaş.. daha ne istersiniz? :) o puan hesaplama şeysi sadece kpss3 türünden puan hesaplyor yazdığına göre orda. ama bi sürü puan çeşidi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Puanı alıyorsun, ona gore başvuruyorsun, adamlar seni gene sınava mulakata felan sokup alacaksa alıyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Çok ekstrem şartlar isteyen bi kuruş değilse başka bi sınava girmiyorsun. Tercihini yapıosun atanıosun bitiyor. Bu arada tarih çoğrafya filan basit geldi bana tarihten batarım diodum baya bir yorum sorusu geldi iyi oldu. :D Çoğrafyaya geçtiğimde 15 dk kalmıştı sınava o gazla uçarcasına çözdüm valla. Bi de eğitim den giren varmı? Zor diolar sorulara nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Quadrophenia said: Puanı alıyorsun, ona gore başvuruyorsun, adamlar seni gene sınava mulakata felan sokup alacaksa alıyor yani? kendi sınavları olmuyo genelde.. yapanlar da var.. mesela bilgi işlem için ayrıca sınava girmen gerekebiliyor sanırım.. yerine göre değişiyor.. benim de belirleyici faktör genel kültür olacak. zamanım vardı ama sorular bilgi sorusu olduğu için çoğunlukla, her ne kadar inkılap tarihi kısmını okuyup soru çözmüş olsam da, soruları pek çözemedim açıkcası. yorumlarda sorun yok zaten onlar yapılıyo bi şekilde. anayasa kısmı tam berbat ellemedim orayı bi kaç soru dışında. benim 10 boş var sadece. dua edin de bi 90 çakayım şu sınavdan. ilk maaşımla patilere yemek ısmarlamayan gay olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 geçmiş olsun diyelim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 İnşallah istediğin puan gelir Oper. Ama gördüğüm kadarı ile millet baya bir yamulmuş, ortalamalar baya düşecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar