bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Gene bi konu açmışsın Amerika-K.Kore ile ilgili, safi ingilizce doküman verdiğin link. Topic in mundar olmasın, orda alakasız muhabbetlere bağlamayalım diye ayrı topicte sölüyorum. GERGE, ingilizce içerikli, hadi içeriği geçtim, ingilizce wall of text li topic açmaktan, topic açıp da 1-2 cevapla topicinin arka sıralarda kaybolmasından yorul artık. ingilizce bi kaynakta bi bilgi mi buldun, bi zahmet bu böle böle dio de, öle paylaş bizimle. olma mı gulum? arada olsa tamam da, hep bi ingilizce topic ittiriosun. gel vazgeç bu sevdadan. yorulduk. sen de yorul. please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Selam, Bir söylentiye göre kişilere özel mesaj yolu ile ulaşabiliyormuşuz. Hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bence beraber sövücek arkadaş arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 harbi pm die bişey mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 garbic kisisel sorunun varsa om atarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Selam, Bir söylentiye göre de zekası pek gelişmemiş ama her nasılsa internette gezinebilen insanlarda varmış. Hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 pm oldugunu haber verenler niye pm atmak yerine topige yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cunku topic acilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 >:O Post kasıyoruz niye olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ha bi de o var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 adam buraya yazmak istemiş size ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben de buraya yazmasini istemiyorum sana ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ard arda 7 tane pm'in oldugunu bildiren mesaj atıp, bi de "topik açılmış" diyebiliyorsunuz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oh bebek işte muhabbet burada. -sana ne -saman ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 theavicena said: bence beraber sövücek arkadaş arıyor. ben pm demedim. galiba 7 de bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Catzee said: Selam, Bir söylentiye göre de zekası pek gelişmemiş ama her nasılsa internette gezinebilen insanlarda varmış. Hoşçakalın. Selam, Başka bir söylentiye göre de dahi anlamındaki de bağlacı ayrı yazılırmış. Hoşçakalın. sataşasım geldi mcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bana ne zaten, ben görüşümü belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Catzee said: Selam, Bir söylentiye göre de zekası pek gelişmemiş ama her nasılsa internette gezinebilen insanlarda varmış. Hoşçakalın. selam kafan iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Catzee said: Selam, Bir söylentiye göre de zekası pek gelişmemiş ama her nasılsa internette gezinebilen insanlarda varmış. Hoşçakalın. lol. sana torpil geçtim Catzee, ilkokul laf sokmanla gönülleri fethettin ama diğerlerine laf yetiştiremicem tek tek. GERGE, senin muhabbet yalan oldu, hiç bi türlü topic garbiç olmadan yetişemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 selam hoşçakalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yav said: Selam, Başka bir söylentiye göre de dahi anlamındaki de bağlacı ayrı yazılırmış. Hoşçakalın. sataşasım geldi mcx Selam, Turizm İşletmeciyim, de bağlacına çakim sana bişi olmasın. Hoşçakalın. mcx back ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Neyse, çift post diyelim buna bari ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bahsi gecen elemandan cit yok yalniz. kurmaylari avukatlik mi yapiyor nedir. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne türkçe topicler gördüm içinde gerge yoktu, ne ecnebi yazılar okuyamadım sıkıldım, by önemli olan post sayısıdır, postsuz topic madalya değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar