Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kaede said: Üstüne Ayu gibi sağlam bir grup fansublarını yaptı. Çok sağlam ipucu yalnız. Buldum ama izlemedigimden söylemem. Gerçi bir çok animeyi izlemedigimden bu başlıkta mecha dışı animeler görünce bir araştırıp izleyecekler listesine koyuyorum. O yüzden başlık ölmesin PLX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yahu söyleyin izlemeden de olur. Maksat millet eğlensin, yarışma devam etsin. Görünen o ki zaten kimse izlememiş (büyük kayıp cidden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kenko Zenrakei Suieibu Umisho Ehe. Projects bölümünden baktım Ayu nun sitesinin =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Umisho doğru cevap. Önemli değil, yarışma devam etsin yeter. Zaten ipuçlarından yola çıkıp, bulup, izlemeden söyleyen senden başkaları da var için rahat olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hmm resim atacam da önce BsPlayer indirmem gerek. Biraz bekletecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kolay soru. İzleyenler direk bilir. VlcPlayer ile de ilk defa görüntü almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kimseden ses çıkmazsa söylerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 vampire princess miyu gibi bir ismi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Değil Vampire Princess Miyu. Neyse ipucu vereyim; 2 sene önce bitmiş, shoujo. Ve anime direk ana karakterin ismini almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ahan da bu sefer kaçırmayacağım. Karin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ahah doğru. Bu arada Karin Shounendir. Shoujo diye geçen site de var. Fakat ikisi çok içiçe olduğundan karar vermek zordu. Ana karakter kız olunca ''SHOUJO BABAAAAA'' diyerekten buraya da shoujo yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Oldukça etkileyici kısacık bir oav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 izlemiş olmam lazım. 1-2 resim daha alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 highlander? /yok0, yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 "Ave Maria"yla başlıyor anime; tarihi, fantastik ve drama türünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Comedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ivit. :P bir dahaki sefere daha zor sormak lazım. ya da kopya vermemek lazım, animenewsnetwork e ave maria yazınca direk çıkıyor peh. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KireiMerodii said: ivit. :P bir dahaki sefere daha zor sormak lazım. ya da kopya vermemek lazım, animenewsnetwork e ave maria yazınca direk çıkıyor peh. : D yok valla değil, ben de başta diğer arkadaş gibi Highlander diye düşündüm Ave Maria diyince çaktım. feci kolay sordum, tek tahmin hakkı var ama. @Kirei: Müsaitsen haber ver anime gösterim yapalım bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Black Jack tabi de, serisi mi, movie mi? Edit: Tv olsa gerek, yeni görünüyor çizgileri. 2. Edit: Değilmiş : D @Sturm: Müsait olmayı isterim tabi ama ne olacağı belli olmuyor hep söylediğim gibi. Evi toparlarsak biz sizi davet edelim diye düşünüyoruz hatta ama ne zaman toplanır bilinmez 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KireiMerodii said: Black Jack tabi de, serisi mi, movie mi? doğru (BlackJack Movie) yeni soruyu alalım, bu seferlik affediyorum öbür sefer cevap Gundam: Mora Fatihi formatında olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Tanıtımını okurken izlerkenkinden daha çok şey anladığım bir movie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Dominion Tank Police yaklaştım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Nayır. :D Edit: Black Magic'le, Apple Seed'i çekmişsin aradan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KireiMerodii said: Nayır. :D Edit: Black Magic'le, Apple Seed'i çekmişsin aradan ^^ film dediğini farkettim, OAV oldukları için farkedip sonradan aradan çektim. Shirow uyarlaması olabileceğine eminim çünkü düşen uçağın yanındaki arma Mobile Police arması. Yapım yılı da muhtemelen 1992 öncesi, aklıma da Dominion Tank Police geldi. Biraz daha screenshot verirsen tam tahmin yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yine bir kopya vereyim öyleyse. Masamune'nin parmağı yok bu yapımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar