Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Thunderbird'ü açıyorum, postalar geliyor ama onları süzgeçte belirttiğim gibi otomatik istediğim klasörlere dağıtmıyor. Araçlardan girip şimdi çalıştır yapmam gerekiyor. Acaba bu sorun sadece bende mi var? Çok gıcık ve mantıksız bir sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Vallaha şu anda evde değilim ama burda yan makinada denediğimde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 saol hocam.. dikkatli bakmamışım.. email hesabını oluştururken yerel inbox'ı kullanın tik'ini kaldırdım. şimdi direk filtreliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yapabildiğine sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar