di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Selam, Benim isim olmamasina ragmen super bir sekilde ustume yikildi bu is ve o kadar salakca ki anlatamam. Sunucuya erisimim yok ve ben sunucu yoneticisine nasil yapacagini anlatiyorum, o da yapiyor. Saka gibi. Sunucuya erismek icindek kalkip cehennemin dibindeki Holding'e gitmem lazimmis. Of ki ne of. Neyse mesele su, php'nin php_oci8.dll extension'ini aktif ettirdim adama ama "The specified procedure could not be found." mesajini aliyorum surekli. Sordum google dayi niye boyle diye, oracle instant client'i yukliceksin olcak dedi. Teknik dokumanin adresini gonderdim adama burdaki gibi yukleyin dedim, yukledik dediler lakin yine olmuyor yine olmuyor. Kafayi cizcem. Bu sicakta 4 saat yol gitmeyeyim nolur. Derdime bi care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 "you need to edit your php.ini file and change the extension setting to point to where you have the php extensions installed. That should solve any problems you have with connecting to an Oracle database or loading any of the modules." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar