unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Vodan, 16 February 2004 00:30 tarihinde demiş ki: birincisi yapıkrediyi devretmedi el konuldu. hatta pamukbankı yapıkredi ile birleştirip kurtarma çabaları sırasında yapıldı bu. ikincisi siz fazla hürriyet okuyorsunuz orada ne yazarsa inanıyorsunuz. Herşey doğru olacak diye birşey yok ben kimsenin mal varlığı haklıdır demedim. Ayrıca eniştemin 50k EU su imarda kaldı hala bekliyor. Ancak imar dururken kimsenin para sorunu yoktu herkes parasını alabiliyordu yanlışmı söylüyorum? Söylediklerin kanıtlanmış şeyler değil sadece hürriyet gazetesinin ve akp nin iddiaları. Kanıtlansın hele ondan sonra konuşuruz çifte hesabı fln. Henüz hiçbir mahkeme sonuçlanmadı ki? Anayasaya göre bir kişinin suçu ispatlanmadıkça suçlu değildir. Mahkeme sonuçlanmadığına göre bu söylenenlerin hepsi iddiadan öteye gidemez benim gözümde. Ayrıca Türkcell 11 - 12 milyon civarında abonesi olup 660 trilyon zarar ettik diye açıklayabilen bir şirkettir kutluyorum kendilerini bukadar zarara rağmen yinede vazgeçmiyolar hizmet vermekten saolsunlar. Sırf bnim ödediğim kadar her abone ödese milyar dolarlar eder lan! yapi kredinin borsada hisselerinin kapanmasindan itibaren baslayan surecleri gayet net ve yakinen biliyorum. yapi krediye el kondu, pamukbanka da. ayni sekilde uzanlarin bankasina el konuyor diger malvarliklarina da. fark nerede ? cukurovacilar uzanlarin yaptigi gibi mallarini yurtdisina ucurmak yerine teminat gosterip tsmf ile anlasma yapma yoluna gittiler ve finansal sistemin sinirlari icerisinde borclarini bir odeme planina bagladilar. parasini alabilmek bir gosterge degil. ihlas finanstan da insanlar paralarini alabiliyorlardi. 10 trilyon mevduatin olsa bunun ancak gunde yuzde 1 i nakit para ister. para cekebilmen paranin orada oldugunu gostermez. x milyon abone ile zarar ettik diye aciklayan sirket en azindan goz onundedir. maliye niye zarar ettin ulan diye defterlerini kontrol edebilir. ici BOMBOS oldugu halde her gun kendi kanalinda bankasinin daha da cok faiz verdiginin reklamini yaptiran serefsiz tayfasinin ne kadar zararli olabilecegini goruyoruz. neyin kanitini istiyorsun daha ? enistenlerin 50 k si ucmus. bir bardak su icsinler. o 50 k yi devlet BENIM VERDIGIM VERGIYLE odeyecek enistene. tutup da eger hala burada 'uzanlar belki de gak' diyebiliyorsan aslinda demek ki o para da odenmemeli.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 YKB nin borsadaki hisseleri ile ilgili mevzu 1 ay içindeki mevzu benim bahsettiğim 2 yıl. sen diyosun ki siyasi hiçbirşey yok sadece dolandırdı diye el koydular herşeylerine Turkcell duruyor ama ona niye el konulmuyor? Birde şöyle bir durum war tmsf açıklama yapıyor daha dün biz ziraate 7.5 milyar dolar ödedik mallar bizim oldu bizde el koyduk. (ok bişey dedikmi?) Peki neden imarda parası gidenlerin paraları 3 yıla yayılıyor? Ne uzanın parası nede benim eniştemin parası beni ilgilendirmez ödenir yada ödenmez ancak sonuçta madur edilen insanlar var ve bu maduriyet sadece uzan taraflı değil. Beni ilgilendiren yer burası. Eğer sütten çıkmış ak kaşıksan kaçağa hırsızlığa karşıysan senin bakanın neden 50 bin dönüm araziye konduğunda ona bişey yapmıyosun? İhlasda batan paralarda battığı zaman 10 milyar olan para yine 10 milyar olarak ödendi aradaki kur farkı kime gitti? He ben genç partili fln değilim. Hatta açıkçada söylememde bi sakınca yok ki oyumu chp ye verdim yinede ona vereceğim benim fikirlerime en uygun parti chpdir. Ancak dediğim gibi bazı şeylere de arada desteklediğim parti var diye kayıtsız kalamam... gözü kapalı sadece hürriyet yada belkide zaman! yada belkide hiç bişey? Ne okuduğu gündemi nekadar takip ettiği nekadar objektif baktığı bulunduğumuz ortam itibari ile belli olmayan kişilerle tartışmaınnda komik olduğu ortada. Hepimiz için bu laf sadece sana ona değil banada.. Bugün Hürriyetten oktay ekşi dahi çıkıp stardaki açlık grevini destekliyorsa sizin çıkıp kaka o demeye hakkınız olduğunu sanmıyorum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Öne çıkan mesajlar