White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 gyy. cinsel organ mevzusuna yarıldım gyy...[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ehe olmaz, laptop bi kere ordaki müzik olayını tamamlıyo tamam mı valla aslında kucağa gerek yok kenara koyayım ben onu en iyisi *! kenara koyar * şimdi bi şarap eksik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok valla en fazla yarım saate çözerim ben o işi, tamam laptopu kenara koyduk, hoş müzik çalıyo oğlum şarap getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hmm bana 2 adana 2 de lahmacun hatuna da aynıısndn iki de ayran, açık olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Berk, 15 February 2004 20:10 tarihinde demiş ki: hmm bana 2 adana 2 de lahmacun hatuna da aynıısndn iki de ayran, açık olsun! keyfiniz yerinde bakıorum =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kesinlikle, keyfimi bozan tek şey yarın okulun olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok orda kafam var benim salata zor iş şimdi çikötfe çıktı mı şefim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Efendim zeytini tabakta mı yoksa göbekten uvarlayarak mı yemek istersiniz? isterseniz yanar döner meyva yapalım..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 meyva iyi fikir de analtamadım göbekte benim kafam boynum duruyo üstümden mi yuvarlaycağız zeytini =) şefim! Nerde kaldı bizim adana??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kafan varsa var.. kulak deliğine tıkarız :P yada golf oynayalım..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: White_Rakkad, 15 February 2004 20:20 tarihinde demiş ki: Efendim zeytini tabakta mı yoksa göbekten uvarlayarak mı yemek istersiniz? isterseniz yanar döner meyva yapalım.. =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ev keyfinden çıktı olay.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kucak keyfi oldu, ben bu keyifle size bi şarkı çalarmıyım? Çalarım The Blues Brothers - (I got everything I need) Almost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 editliyimmi topii kucak keyfi diye muhauh[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 I got everything I need, almost I got everything I need, almost But I don't got you And you're the thing I need the most I got a car that I bought Won't get me far I gotta wish on a star Tell me mama I got everything I need, almost I got everything I need, almost But I don't got you And you're the thing I need the most I got friends who like me Cause I got lots of dough The people recognize me Wherever I go I don't got trouble gettin' high But if I don't get you I believe I will die I got everything I need, almost I got everything I need, almost But I don't got you And you're the thing I need the most I got everything I need, almost I got everything I need, almost I got everything I need, almost I got everything I need, almost But I don't got you And you're the thing I need the most Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hani alkışş.....? *şak şak şak şak* berk kardeş sesin şahane.. sana bi plak yapalım mı ne dersin?[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok bunu ben değil, Elwood Blues söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 LOL ben atlamışım, biz de yan kucağa çiköftemizin marullarını yollayalım *! Volfi ve Dogiye göz kırpar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 efenim çiköftemiz mis gibidir göbek deliğimizde yoğurduk... tüm kucaklar yedi siz istemiyormusunuz yoksa:?[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hızımızı alamadık bi şarkı daha çalıyoruz Blues Brothers - Messing With the Kid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Berk, 15 February 2004 20:32 tarihinde demiş ki: yok bunu ben değil, Elwood Blues söylüyo çok alçak gönüllüsün.. takdir ettim[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 boyle 4. sayfadan topiclere link veriorsun sonra ben boole bakiorum topice, sanki bilmion usengec bi insan oldugumu topici okuyup "ulan ne geyigi yapiolar acep?" diye arastirmaya ugrasamiicam, bi de benden bahsediosun falan... bunlar yanlis seyler taocu aktiviteleri...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ???* 4[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Allahım insanın kendi monitörü gibisi yok !![signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 televizyon ekranı büyüktür hoştur ama gözünüze verdiği hasar monitörden kat kat fazladır :) böle yakından kurcalamayın[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar