Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 dovme yaptır derım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Gitar al bence, sıkılınca satarsın ama dövmeden sıkılınca sildirmek kasar baya..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benim zaten bass'ım var. Ama bass dövme ile aynı kategoride değil. Yani alıp arada bir tellerine dokunup bırakınca olmuyor. Çalışmanız lazım. Sık sık. Parmaklarınızı açmanız lazım.Hele hele daha önce normal gitar çalmadıysanız (Bone) parmaklarınızı açmak için biraz zorlanabilirsiniz.Parmak uçlarınız yumuşacıkken bir anda bass tellerine uyum sağlıyacak vs. Önce classic çalmak daha iyidir.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bence sen bir bass gitar al. istersen ben sana her türlü yardımı edebilirim. istanbulda olsaydın derste verirdim ama sanırım değilsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar