soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya nisanda elime yaklaşık 300milyon para geçecek. üstüne para ekleyip bass gitar mı alsam yada dövme yaptırıcam şimdi ben bass çalmasını bilmiyorum fazla alırda hevesim kaçarsa verdiğim paraya da yazık olacak diye düşünüyorum dövmeyi yaptırırsam da bilmiyom işte bass ı sonra da alabilirm karar veremiyorum ya çok denkesizce bişi sanki sinamaya gitmeyeyimde evde pasta yiyeyim gibi bişi alakasız yani biliom ama sonuçta ikisi de parayla ilgili bana fikir verin nolur[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 parayı bana ver :D[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sen hiç "falan oldun" mu?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: nbl_silencer, 15 February 2004 04:00 tarihinde demiş ki: sen hiç "falan oldun" mu? nasıl yane?[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Silencer PUAHHAHAHA derm başka bişi demem :) (gergin ortam olmasın ama yorumda cuk oturuo) Ehe bana diildi dimi bu laf, gece gece böle delirio insan...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Benim elimede 12345 milyar para geçio kahretsin deli gibi zenginim :) (gece bambaşka bi adam oluorum verdiğim rahatsızlıktan dolaı özür dilerim)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker [Bu mesaj Lidriel tarafından 15 February 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: soniayt, 15 February 2004 03:57 tarihinde demiş ki: ya nisanda elime yaklaşık 300milyon para geçecek. üstüne para ekleyip bass gitar mı alsam yada dövme yaptırıcam şimdi ben bass çalmasını bilmiyorum fazla alırda hevesim kaçarsa verdiğim paraya da yazık olacak diye düşünüyorum dövmeyi yaptırırsam da bilmiyom işte bass ı sonra da alabilirm karar veremiyorum ya çok denkesizce bişi sanki sinamaya gitmeyeyimde evde pasta yiyeyim gibi bişi alakasız yani biliom ama sonuçta ikisi de parayla ilgili bana fikir verin nolur Dövme boş iş, bass da boş iş... Sen biraz daha para biriktir sonra bi bateri al... O kadar diyorum yani...Hem stres atar hem müzik yaparsın..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Lidriel, 15 February 2004 04:03 tarihinde demiş ki: Benim elimede 12345 milyar para geçio kahretsin deli gibi zenginim :) (gece bambaşka bi adam oluorum verdiğim rahatsızlıktan dolaı özür dilerim) Hadi evlenelim =Pp[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Güselim geç kaldın sevgililer gününü kaçırdık yaklaşık 3 saatle artık ölsem evlenmem :) (İkimizde erkeiz biyolojik olarakta sağlıklı bi ilişki olmaz)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya şurda bişi sorduk cıvıtıonuz ya :p tamam çok alakasız ama soram dedin tamam kapatın nu topici sormamış olayım kızdım şimi hırrrrr :hrr:[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Lidriel, 15 February 2004 04:07 tarihinde demiş ki: Güselim geç kaldın sevgililer gününü kaçırdık yaklaşık 3 saatle artık ölsem evlenmem :) (İkimizde erkeiz biyolojik olarakta sağlıklı bi ilişki olmaz) Tüh be =P[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Soniayt bak ne dedim ben, geceleri bambaşka bi adam oluorum verdiğim rahatsızlıktan dolaı özr dilerim. Bahanem var yane sen craye kız kızıosan, evlenme teklifi bilem etti kaşla göz arasında :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bass gitar al, en azından zaman geçirebileceğin güzel bir hobin olmuş olur.. =) dövmeyi sonrada yaptırabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Elderon, 15 February 2004 04:17 tarihinde demiş ki: bass gitar al, en azından zaman geçirebileceğin güzel bir hobin olmuş olur.. =) dövmeyi sonrada yaptırabilirsin... olabilir ya ama işte heves meselesi klasik gitar var bende 2 senedir şuanda arkadaşda duruyor dokunmuyorum bile bir de millet hevesimi kaçırdı ondan bıraktım klasiği elimde.öğretiriz sen sıkma canını dediler öğretmediler kendim bişiler öğrendim (fenada çalmıyorum yane) ne bilim bass çok zamandır istediğim bişiydi birde ben solağım solak bass bulmak falan istanbula gidecem ordan alacam falan fiyat marka derdi. herhalde bu gidişle bass alacam ben :-p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya böyle görüyom millet çalıo bende çalacam falan :-p iğrenç oldu neyse işte ya bide arkadaşlarla geyik oldu öğren sende bişi grup kurak stüdyoya girek falan da işte solak olmanın zararları stüdyoya girdin mi gitsarında olcek[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hepsi bos borsaya yatır daha yavas kaybedersın zahuh..[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya ters çalmaktan zaten düz çalamaz oldum :-P ne dion ya olsun ben solak alcam solak solak çalacam olmaz mı bööle[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bende bası tercih ederim heralde ama dövme de cazip geliyo[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu [Bu mesaj Obscura tarafından 15 February 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Valla bende bass a hastaım!7.5 aydır davul,3 aydır gitar çalıom(hava atarmış gibi oldu ama?!:)) bence bas al derim hazır hevesin varken başla soora geç kalırsın bak!YAnnız alıp da bakmıycaksan hiç alma valla parana yazık olur..çünkü 300 mıl. az diil belki baska istiyceen şeyler olur?!Onnara yatırım yaparsın?!..[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Eet yani iyice düşün taşın sonra ah keşke olmayasın[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Benim bass gitarı al, hem dovmeye paran da kalır[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bence parayı dövize çevir veya çevirmeden sakla , mutlaka bi kaç hafta sonra "keşke yemeseydim bak şunu yapardım" diyeceğin bişi çıkacak :) ...[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ben sana bass'ı vereyim sen bana parayı ver.. *! Uçar Kaçar *[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bence bass al hiç değilse sanata yatırım yapmış olursun =P. Bir de ben solağım ama sağ elle gitar çalıyorum alışınca oluyo =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Anfin var mı ki şöyle. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar