mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. ula karımısın arkadaşlık olaylarını bu kadar takıon :D Ama çok seviyorum. Diğer arkadaşlarım öyle yapmıyo. Arkadaş candır lan.. ay yesinler =p bırak olm ya amannnn bşka arkadaşmı yok...ben şuan TAŞ hatun arkadaşlar edinmeye kasıorm sen nabıon :D nilep sana tapıyoruz!!!!!X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bilmediğim bişey söyle berk :D Abi lise balosu önemsiz olur mu hiç? Çok da önemli. Bizimkiler kapalı olsun istediler illa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 banada tapın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 *bana da yazarsan taparlar belki.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 biz de balodan sora sortie ye gittiğimizde ibrahim tatlıses remixlerinden başka birşey çalmamışlardı çok baymıştım saat 3-4 gibi adam gibi müziğe giriş yapmışlardı anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nil geldi diye ona özel davranım yapmıslar ;) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ahahaha yazık bizde Tarkan çalınıyodu en azından. Ben arkadaşlarla dönmek zorunda kaldığımdan 2buukta çıktık erken bitti gece. Ev caddede zaten 60 lira taksi parası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 mulgear6 said: nilcigim geldi diye ona muamele yapmıslar ;) edit: typo gay gay konuşma olm, tapıcaksan uzaktan tap :D Edik: Neyse ben çok fesatmışım sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 banada tapın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sen sus parazit yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 *susar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lan o değilde kıza doğumgünü mesajında bütün hislerimi döktüm, ne kadarcanımın yandığını söyledim artık noolur bilemem bundan sonra. Ama büyük bi engelden kurtuldum gerçekten. Naraso sağolsun. Ben nilep bu arada :D Hadi hakkınızı helal edin garbıççı kardeşlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hay canının yanmasına ben senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ahaha çözdüm sorunumu oleeey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar