Tolerant Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Öncelikle herkeze Merhaba VHT 160 (Vestel Home Theater 160) Vht 160 ilgili bütün yorumları farklı sitelerde okudum fakat bu sistemi bilgisayarında kullanmak isteyenle hiç karşılaşmadım. 15 metre karelik odam var. Bu sistem oda sistemi için beni tatmin edermi 19 inç mönitörüm var Divx izlemek için odama böyle bir sistem düşünüyorum.Birde oda içinde bilgisayarda Müzik dinlemek için kullanıcam.Şimdi benim aklımda bir kaç soru var böyle bir sistem için ses kartımın nasıl birşey olması lazım "Creative 5.1 Live Player" yeterli olurmu.Yoksa 100 dolar verip bir Creative Audigy ZS 2 li birşeymi almalıyım ? Birde bu sistemin Subwoofer ı gene oda için yeterlimi yani Creative ses sistemi gibi dandik çıkmaz dimi bende creative 6.1 vardı daha önceden sattım onu şimdi onun üzerine para ekliyip bunu almayı düşünüyorum Creative 6.1 den iyidir dimi yada bütün creative sistemlerinden iyimidir ? Üst katta "Definity" markalı dvd playerı ve anfisi olan bir sistem var geçen sene 1500 dolara almıştım malesef onu bilgisayara bağlıyamıyorum kaldırmaz diyorlar boşuna ses kartını yakma falan dediler bide o küçük oda ya uymaz dediler bende salonda sürekli durmadığımdan işim genelde bilgisayr olduğundann odamdada böle bir alet olmasına karar verdim.Daha düne kadar Creative in yeni çıkan T5400 modelini düşünüyordum fakat VHT 160 hem ucuz hemde daha iyi dediler.Sizce oda ma gidermi tabi en önem verdiğim Subwoofer ın kuvvetli birşey olması okadar değil ama Creative inkilerden iyi bekliyorum. saygılarımla Tolerant cevap verenlere şimdiden teşekkürler Birde aklıma gelmişken bu sistemde eğer ses kartım Dolby Digital AC3 DTS Prologic desteği varsa bu sistem bunlardan hangisini destekler DTS desteği var diye biliyorum fakat Prologic ve Dolby varmı bilmiyorum. Birde bunları destekleyen Creative ses kartı olarak neyi önerirsiniz ? Normal Creative 5.1 ses kartı yeterli olurmu ? www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20220639.htm ---Ses sisteminin tipi ve özellikleri .Özellikleri fazla ayrıntılı dğeil ama başka sitelerden gerekli ayrıntıyı aldım ben eğer sizin aranızdanda kullanan varsa memnun olup olmadığını soracaktım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar