draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Selamlar Wireless modem ile baglaniyorum, sinyal seviyem %10 civarlarinda. Listelerde cikiyor butun dosyalarim, mp3-video ve resimler. resimleri gosteriyor fakat MP3 ve video larda uzun sure load ettikten sonra ya unsupported data error u veriyor ya da dlna protocol error 2006 veriyor. windows media player 11 ve/veya tversity kullaniyorum. fikri olan var mi sorunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 wireless sinyalin yüzündendir bence, xbox media center için resmen git dk gibi kabloyla bağla bana wireless la gelme diyo ilk setup da, sonra test edip rencide ediyo bi de wirelees bağlantını, senin sinyal seviyen bu ama bana şu lazım diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bende bu ara nete bağlayamıyorum aleti. dns problemi veriyo. manual girdim dns'i yine aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar