raider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bugün dersin sonlarına doğru telefonum çaldı, meşgule aldım. dersden çıkınca direk aradım , karşıma direk otosekretermi diyolar herneyse işte ondan çıktı. "amerikan mülteci ve sığınma bilmemnesine hoş geldiniz" tarzı bişey dedi tam anlamadım ne dediğini zati güneş tepeden vuruyordu aptal bi moddaydım.Türke destek için 1 , ingilizce için 2 , operatöre bağlanmak için bekleyin dedi. eh bende bekledim. sonra operatöre anlattım derdimi beni biri bu numaradan aradı diye.kadın bir bilgim yok dedi kapattı. şimdi anlamadığım olay beni neden böyle bir yerden arasınlar? kesinlikle uzaktan yakından böyle bir yerde çalışan bir tanıdığım yok. ama 2 sene önce Green card başvurusu yapmıştım. onla alakalı olma ihtimali varmı? oradanda sadece mektup olarak cevap geliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yanlış numara. Edit: Aaaaa boş mesaj atmışım, hori çok kızacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bence dışardan bi mülteciler sana ulaşmaya çalışıyor. böyle hücresinden kaçtı sana ulaştı. sen açmadın o arada yakaladılar adamı dövdüler falan. dünyayı falan kurtarabilirsin. cek bauer olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bende düşündüm yanlış arama olabileceğini ama ne bilim işte :) edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 onder sav aramsitir yanlislikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Geçen bende sinir tepemde ev telefonunundan aradılar ihlas akapuntur centera davetlisiniz tarzı. adama hiç sinirlenmeden "bi *bip*tirip gider misiniz" dedim Eleman efendim anlayamadım dedi. bende "ilgilenmiyoruz arkadaşım" diyip kapadım. AKşam bi daha aramışlar da babam benden daha sert davranmış eeue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 garaverdir o gfkdssgv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar