Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ya bu vidyo çalışmıyor. Winamp 3 hata veriyor bunu açmaya çalışırken . Winmediaplayer da açamıyor bunu. Oda eror veriyor kapatacaz diyor kapanyor . Vidyoda hata var sanırım ? Yada codec sorunu ? Codec olarak neyi kullandığınızı öğrenebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 muz, çikolata(toz puding) , fındık ve süt öncöööö öçyüz guram funduuu aluyoruuuz bir güzelcenööö mükserümüzde muz ve çukulata parçalarıyloo kuruşturuuup daha sonraaa üstüne süt ilave edüüüp daha çok karuşturuyoruuuuz (çukulata yerüneee toz pudüng de kullanmanuz caüzdüüür) aafüyet şüker olsuuun gidip deneyecem aklıma geldiği gibi yazdım[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mpeg2 Codeği yüklü olması gerekiyor arkadaşlar. Açamıyorsanız,1-2 siteden divx codecleri ve diğer codecleri yükleyip bir daha deneyin. Olmazsa Xing Playerla deneyin[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mersi indirip bakalim suna.....[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 divx sitelerinde olması lazım :( Malesef ki bende nasıl yüklediğimi bilmiyorum,paketlerin birinin içinde mevcut şekilde yükledim sanırım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 http://www.programmerkezi.com/db_paging.asp?dtp=f6 buradan bak yok olmadı Googledan Mpeg2 Codec olarak arabilirsin..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 \ ||| ||| ||| Up Up up! İzleyen arkadaşlardan "Bölüm 2-Hayalet Sürücünün dönüşü" için efekt ve düşünce önerileri bekliyorum :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 kafanizi kirmadikca ne kadar aksiyon o kdr iyi derim[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Sağol green_martian ;) Where is the hız there is the us :P (olmadı,olsada..)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi olmuyor ya codec falan bişiler söledi ama anlamadım mumi bi yardımcı olursan sevinirim o kadar dl ettik bak :D[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Halfmumi, 27 December 2003 14:57 tarihinde demiş ki: http://www.programmerkezi.com/db_paging.asp?dtp=f6 buradan bak yok olmadı Googledan Mpeg2 Codec olarak arabilirsin..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Halen mi çalışmıyor :( Buradaki TÜM codecleri ve Türkçe Divx sitelerindeki TÜM Codecleri indirip,yüklersen çalışır Kingpin :) Sen hepsini yüklersen,yinede Çalışmazsa bende kertenkeleyim ozman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 abi söz makinada duruyor dosya bir ara çekip yorum yapacam. *!Yıl olmuştur 2025* Half hatırlarmısın bir zamanlar video nu görmek isteyen fakir ama onurlu bi genç vardı :-)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 www.download.com a girin. ordan mpeg2 yazın. çıkan listede bi kaç program olacak. 2-3mb lık bişey.ismini hatırlamıyorum ama mpeg2 driver yada öyle bişey anlarsınız zaten onun mpeg2 izlemek için yaratılmış bi program oldugunu.onu indirin ve izleyin. Mumi ben şu anda yılbaşı tatilinde konyaya 120km uzakta bi ilçedeyim.Malum adsl im yok burda.gprs le baglanıyorum internete ablamın evinde :D onun için 2. video yu izleyemiyorum.Antalyaya dönünce artık izleyecem.Ama onunda iyi bi video olacagından şüphem yok hatta birincisinden bile iyidir.izleyince görüşlerimi yazarım. gprs ne boktan bişey bu arada 1kb la indiriyo taş çatlasa 2kb.onun için hiçbişi indirmeye tenezzül bile etmiyorum.90kb la indirirken 1kb a düşme karın ağrısına sebep veriyor onuda belirteyim. bide burası çok soğuk.alaska mübarek. bu kadar uzun yazdımya bu gprs le gönderebilecekmi bakalım ehehe.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 helal gprs e gönderdi valla. edit üstteki mesaja : 2. video die bişey yokmuş zaten meuheuhe mumi ikinci video da action istiyoruz senden zor hareketler falan yapamazsın belki ama deneyebilirsin video da bizde izleriz negzel.düşsen noolcak demi xtr bu. kickovers dan bi müzik eşliğinde ikinci videonu bekliyorum.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 izlemiyenlerimiz için up! diyorum...MPEG 2 CODEC download ' u gerekiyor... Ve çok yakında; " LOCK AND FALL! " videomuz gelecek... birazcık sabır ;) Havalar ısındığı zaman son çekimlerimiz ve denemelerimiz yüklenicek... Stay online..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Keşke Istanbulda olsanız. Ben de pek severim dağ bisikleti olayını.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar