IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bakındım da bir açılmamış henüz başlık ya da ben göremedim. Parkorman//İstanbul 11-12 Temmuz 2008 // 11 Temmuz 2008 - Cuma: DAVID GUETTA KRUDER & DORFMEISTER Soundsystem – live FELIX DA HOUSECAT ETIENNE DE CRECY - live Sagopa Kajmer - live Uhr Cess Ahmet Sendil aka Met 7-Erhan High Vision Rubsilent Hyper Jumperz Electrode Band Kid-E // 12 Temmuz 2008 - Cumartesi: TIGA TRENTEMÖLLER – live DEADMAU5 – live Bedük - live U.F.U.K Ser-touch Ilker Aksungar Burhan Kılıçak Ali&Ozan Batu Altan Orkun Bozdemir pek detaylı bi bilgi yok ama vereyim yine de linki http://www.electronicafest.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 şimdi gördüm bi başlığın altında kısaca bahsetmişler sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar