spompas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 amcacım kalbosuz modemmi istiyorsun evet peki modemi nereye koycaz şuraya orası olmaz telefon hattı lazım neresi kalbosuz bunun? amca kablosuz bu kalbolu nasıl peki onu kullanma iyi değil nesi var kablolunun hem daha ucuz amca ucuz ama kopuyor zırt pırt kablo varsa neden kopsunki bilmiyorumki amca şimdi kablosuzla üst kattan internete girebilrmiyim evet e kalbo gerekiyor diyorsun ozmn ne gerek war alt kata koymaya farketmez amca nereye istersen koy beni aradıklarında telefonum calcak dimi evet amca calcak, bi aparat alcaz ona hep masrafsın be oğlum , şimdi başkaları girebilrmi evet cok iyi anlıyorsa kırar girebilir olmaz ozmn kablolu yapalım amca uzak kalıyor bilgisayarın olmaz ulan eşşoleşek kabloluda uzak kablosuzda uzak(işte can alıcı soru) PEKİ KABLO NET NE onun modemi daha pahalı ayrıca kablo tv kablosu varya aynı hesap işte antenle olmuyormu olmuyor kablosuz kablo net için çanak mı lazım hayıt amcacım şimdi bana fiyat cıkar hesapla bana gel bilemem amca artık ne kadar gelir, ara telekomu sen hiç birşey bilmiyorusn bırak git ben bulurum anlayan... :S çok garip bir anı dün geldi başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 - . * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 auhauha ilkokulda etrafımdakiler babamın işini öğrendiğinden beri bu haldeyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hoş olmuş =) güzel anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahah peki kablo net ne nin alakasızlığında bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bugunde kablosuz taktırmış; bak nasıl iyi amca süper kablosuz almışşsın evet niye telefon hattını yanına aldın başkası kulllanır diye amca başkasının kullanmasını öyle engelleyemezsin hırsız mı kabloyu bağlıcak bilgisayarına amca bide bu ethernetten bağlı kablosuzdan girmemişsin ne gerek warkı internet ne ethernet ne? (bittiğim an sessizce beklemekteyim).. ... Niye sitelere girmiyor oğlum, yan tarafmı giriyor amca dün başvurdun daha acılır 1 2 gün içinde bekle telekom bana kota dedi günde kac saat kullanırsam kotayı geçerim? ne yapacağına bağlı ne yaparsam yaparım eşşoleşek sanane bana saat söle düşündüm... içimden senin gibi adama 10 dakka fazla diycektim. 1 saat dedim radyo dinliyebiliyormuşuz doğrumu? :S:S:S evet modemi kapalı alanda 30 metre çekiyormuş camın önüne koydum radyo dinliim ses sistemine falan bağlarım nasıl ama?? süfer bide inceleri göster banada ;) hmm bilmiormki amca o siteleri hastr len sen bilmicen kim bilcek amca vallak bak bilmiorm; hmm PATİ PRON! :D iyimi o site iyi iyi :D simdi baska biri görcekmi girdiğimiz siteyi evet görürde şunu şurdan şu bu yapcaksın benim kafam almaz öle şeyleri e girme ozmn sende. --- bana müzik nasıl bulunur göster bak amca şu şu şurdan vs. bana taverna müziği indir :S(wtf) tmm amca "nınınıynıynıdınnınıynıynıydınını" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi an uykusuz - otisabi - otisabi ve kiracısı nejat(yanlış glba) amcanın diyaloglarını okur gibi oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar