nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 merhaba,bakın simdi cok komik bi şey anlatcam eskisehirde nisan basında eve cıktım,e tabi olmazsa olmaz elektrik su gazın yanında telefon baglatıp adsl uyeligi alıcam,gittim telekoma bulundugunuz mahallede şebeke problemi var baglayamıyoruz dediler ve bu sorun yaklasık 2 aydır varmıs,eh olabilir dedim gel zaman git zaman adamlardan ses seda yok,bu sabah gittim yine sorun hala devam ediyor dediler yaklasık 5 aydır bi mahallenin telefon şebekesinde sorun var ve bu mahalle sehrin merkezinde olan bi mahalle burdan yetkililere sesleniyorum kafam girsin size olur mu kolum ve bacagımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 telekom gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ozellestirme adı altında kurumları tekellestirirsen kafasına gore at kostururlar,umurlarında degil ki "ha madem oyle iste boyle" deyip de baska bi sirketten telefon internet hizmeti alma gibi bi luksumuz yok adamlar agzımıza sıcsa yine de gidip para vericez adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Telekom her alanda hayatımızı bize zehir etmek için elinden geleni yapmayı sürdürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar