wEll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet bilgisayara alıcam en uygun ve fiyat performansa göre en iyisi olan hangisidir acaba.. çok bangır bangır olmasına gerek yok ama tabi çılgın ev partilerine de dayanıklı olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 1. ses kartın 5+1 destekliyor mu? 2. ev partisi tarzında takılacaksan 2+1'ler de yeterli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Logitech'ler fiyat/performans açısından pek cici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben şahsi fikrimi soyleyım. 5 tane ses sistemi almıştım(değişik markalar) Tr deyken müzik dinlemeyi çok seven bir insanım ama hiç memnun kalmadım. ama kesinlikle bilgisayar ses sistemi tavsiye etmiyorum eğer ses kalitesine ve ses sistemi bazlarına önem veriyorsan. git annnfi ve equalizer ve 3+1 sıstem yap kendıne tabı para konusunda fazla sıkıntın yok ise ki uzun ömürlü olur ve başka şekillerde kullanırsın. Techx önerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13705 çok tutulduğunu ve satıldığını biliorum.dizayn olarakta güzel ve şık.donanım forumlarınıda incelersen çoğu kişide bunu tercih etmiş.son olarak önerim manuel bass ayarı olmayan bi model seçmen.banka kasası gibi 3cm sağa, 4cm sola diye ayarlıosun ve hiç bi zaman tutturamıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 muzik dinlemek icin 2+1, film icin 5+1 olabilir. 2+1 ler hem daha az yer kapliyor hem de pro ürünleri gercekten iyi ses veriyor. hatta extreme bas a ihtiyacin yoksa $unu bile onerebilirim ki (2.0), dinledim, cok berrak :Creative T20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bu da T40, ben de bunu almayi du$unuyorum ama henuz TR ye gelmedi. 3 ay sonra gelmi$ olur umarim =) bose companion a para gömmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 5+1 ses sistemini adam gibi kuracak alan var mı odanda ya da evde? yoksa boşa alırsın.. millet direk alıyo abanıyo sonra hoparlörleri yan yana koyuyor.. bende 2+1 var subwoofer ı nereye koyacağımı şaşırdım valla. sonr aamaan dedim koydum bi kenara.. köşede takılıyo kendi başına işte...aldığınız ses sistemi manyetik korumalı olsun. crt monitörlere zarar verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 performans/fiyat oranı yuksek bi marka arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kesinlikle Creative orta seviye modellerden uzak dur. Ses yükseldikçe aşırı bozuyor ve bass da o kadar tatmin edici değil ve kesinlikle ses kartıyla kullanman gerekiyor. Fakat Logitech x 540, aynı seviye Creative ses sistemlerden ciddi anlamda çok daha üstün ve tümleşik bir ses kartıyla bile çok şahane çalışıyor. Nereden mi biliyorum? INSPIRE M5300 5+1 aldıktan sonra resmen hayal kırıklığına uğradım. 2-3 ay sonra elimden çıkartıp Logitech x-540 aldım ve yaklaşık 6-7$ daha fazla bir fiyata bu kadar fark beklemiyordum. Eğer yakınlarında büyük bir bilgisayar mağazası varsa kesinlikle deneyerek al. Eğer ki bütçen yetiyorsa Z-5500'den şaşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bende Logitech X-540 kullanıyorum senini sonuna kadar hiç acamadım :) Özellikle güzel bir ses kartın varsa tafsiye ederim cok güzel bir alet. ama onboard 5.1 ses kartı ile kullanıcaksan hiç gerek yok derim 2.1 felan al eger diyorsan ki parası sorun degil z-5500 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hp pavillion dv6000 var,ses kartım ne bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 logitech (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu var, pek memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hazır ses sistemi ile ilgili konu varken bende bişi sorayım. Elimde iki tane hayvani boyutta Beko Müzik seti hoparlörü var. 60+60 rms güç var. Ben bu icatlara nasıl bişi yapmalıyım ki pc me bağlayabileyim. Boş boş yatıyor kuzular. Not: Müzik seti bozuk, yani setle beraber bağlayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bi subwwoofer bulman lazım. bende böle 2 sony 2 el yapımı ahşap kutu çiftli araba hoparlör seti bi de 2 tane yu-ma-tu müzik setinden kalma kolonlar var. bi subwoofer'a bağlı hepsi. Gümbür gümbür çalıyo. edit: hatta şöle diim, subwoofer aslında yetersiz kalıyo bu kadar çok kolona, daha güçlü bişey bulsam odada durulmaz sesten, ki şu an ortalama bi 5+1'i bastırır mid seslerde.(bass tabi var bayaa ama güçsüz, subwoofer yüzünden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 subwoofera gerek yok onlara. amfi işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ööle de amfi de para be. çakma bi 2+1den aldığım subwoofer var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Elimde marshall gitar amp si var, kablo mablo ona monte etsem iş görürmü? Bide üstünde subwofer var bu icatların diye biliorum öyle yazıo üstünde ne kadar doğrudur bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gitar amfisiyle mono yaparsın sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hayır sadece yükseltici olarak kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 iyi de tek kanallı giriş ve tek kanallı çıkış var. Tabi acaip bi para verip hayvani bişey almadıysan asdas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/Amfi-15-watt-marshall_W0QQidZZ9878637 Alet bu. Olmazsa amfi alcaz çare yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tamam işte bildiin normal gitar amfisi fazla bi olayı yok. Sesi mono yaparsın buna bağlarsan kabloyu. illa amfi almak zorunda da değilsin, biraz eli yüzü düzgün bi 2+1'den subwoofer'ı yürüt. bendeki inanılmaz çakma bişey ama bu kadar hoparlörle çalışıyo babalar gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar