Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5+1 ses sistemi

wEll

Öne çıkan mesajlar

Ben şahsi fikrimi soyleyım.

5 tane ses sistemi almıştım(değişik markalar) Tr deyken müzik dinlemeyi çok seven bir insanım ama hiç memnun kalmadım.

ama kesinlikle bilgisayar ses sistemi tavsiye etmiyorum

eğer

ses kalitesine ve ses sistemi bazlarına önem veriyorsan.

git

annnfi ve equalizer ve 3+1 sıstem yap kendıne

tabı para konusunda fazla sıkıntın yok ise ki uzun ömürlü olur ve başka şekillerde kullanırsın.

Techx önerim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13705

çok tutulduğunu ve satıldığını biliorum.dizayn olarakta güzel ve şık.donanım forumlarınıda incelersen çoğu kişide bunu tercih etmiş.son olarak önerim manuel bass ayarı olmayan bi model seçmen.banka kasası gibi 3cm sağa, 4cm sola diye ayarlıosun ve hiç bi zaman tutturamıosun.
Sosyal ağlarda paylaş

5+1 ses sistemini adam gibi kuracak alan var mı odanda ya da evde? yoksa boşa alırsın.. millet direk alıyo abanıyo sonra hoparlörleri yan yana koyuyor..
bende 2+1 var subwoofer ı nereye koyacağımı şaşırdım valla. sonr aamaan dedim koydum bi kenara.. köşede takılıyo kendi başına işte...aldığınız ses sistemi manyetik korumalı olsun. crt monitörlere zarar verir...
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle Creative orta seviye modellerden uzak dur. Ses yükseldikçe aşırı bozuyor ve bass da o kadar tatmin edici değil ve kesinlikle ses kartıyla kullanman gerekiyor. Fakat Logitech x 540, aynı seviye Creative ses sistemlerden ciddi anlamda çok daha üstün ve tümleşik bir ses kartıyla bile çok şahane çalışıyor.

Nereden mi biliyorum? INSPIRE M5300 5+1 aldıktan sonra resmen hayal kırıklığına uğradım. 2-3 ay sonra elimden çıkartıp Logitech x-540 aldım ve yaklaşık 6-7$ daha fazla bir fiyata bu kadar fark beklemiyordum. Eğer yakınlarında büyük bir bilgisayar mağazası varsa kesinlikle deneyerek al.

Eğer ki bütçen yetiyorsa Z-5500'den şaşma :D
Sosyal ağlarda paylaş

bi subwwoofer bulman lazım. bende böle 2 sony 2 el yapımı ahşap kutu çiftli araba hoparlör seti bi de 2 tane yu-ma-tu müzik setinden kalma kolonlar var. bi subwoofer'a bağlı hepsi. Gümbür gümbür çalıyo.
edit: hatta şöle diim, subwoofer aslında yetersiz kalıyo bu kadar çok kolona, daha güçlü bişey bulsam odada durulmaz sesten, ki şu an ortalama bi 5+1'i bastırır mid seslerde.(bass tabi var bayaa ama güçsüz, subwoofer yüzünden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...