pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yav turnuvayı da izledim feci gaza geldim. Kafam girsin ttnet sana, cem yılmazın kelini yalarsın inşallah :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahah aynen. hala düzelmemiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sabahtan beri kufrediyorum yeter lan parama yazik geri versinler bu saatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 balımı yiyim ya 3.denemede 78 li ip aldım girebiliorm simdi heyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 rezil ettin pazar günümü blizzard ühühü. tek tatil günüm lan, girip pvp yapacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 88 oldu ilk defa. girebiliyorum ve siteler aciliyor. demek ki sadece 85 ile baslayanlarda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Alakası yok 88 aldım kaç kere sabahtan beri giremiyorum doğru düzgün hiçbir siteye. Bence olay 78 veya 88 değil de kişinin balıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 85ler neden giremiyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 herkez giremiorum derken, Auth. yazisinda kaliyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 88 geldi. girdim. oh kaçıyodu raid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hayır o deilde ne kadar zamadnır ara ara bu şekilde problemler oluo blizzarddan kaynaklı ama biz enayi gibi çatı çatır ödemeye devam edioruz herkes "cancel account" yapsa blöf olarak sorunada bunu yazsak en azından 1000 kişi yapsa ayda 13bindolar eder eşşek gibi sorunu düzeltmeye çalışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Blizzard engellemiş yurt dışı sitelere girmemizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ekmek said: Blizzard engellemiş yurt dışı sitelere girmemizi. o ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Saçma di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet web sitelerinede giremiyoruz.. girsem forumlara yazicam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yurt dışı çıkışları patlamış durumda. Yurt dışı sitelerin %95 ine giremiyorum.(yetti.be den giriyor ne hikmetse) Blizzard ile uzaktan yakından alakası yok olayın, ki oyundayım şu an ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bende sadece blizzard in web sitesi ve oyununa baglanmiyor US serveri ve web sitesine baglaniyor EU serveri ve web sitesine baglanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 scorch said: superonline adsl ise kasmayın hic yanlızca 85 li gelio , 78 li ipler sadece ttnette sanırım... Benimkide süperonline :D şans lazım biraz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 piç ettin haftasonunu tt. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yurt dışı iptal. iptal iptal olmasınada your freedom la niye sorunsuz giriyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 78 li ip kesin çözüm valla çatır çatır girio superonline kullanan arkadaslar için üzgünüm mlsf :( neti resleyemiyorum şuan ip değişmesin diye dl larım aksadı kahretsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yf ile sorunsuz oynuyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Aksam oldu degisen birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 cizıs fakin kırayst komsunun wireless a dadandim giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Resmen akşam oldu hala yok fsdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar