Sage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İmkansız abi Blizz böyle birşey yapamaz. KO falan diil bu oyun. Boru gibi P2P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bencede o kadar uçma, binler kişi oynuyor türkiyede para verceksin ve o binlerce kişi banlanacak buna kimsenin cüreti olamaz en kötü mahkemeye verirsin burnundan fitil fitil getirirsin, bu olayın tek açıklanacak yönü var ttnet, ttnet heralde cem yılmaz reklamları ile gözünü çok boyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Eh. Haftalardır var bu sorun, çözmek için biraz çaba sarfetsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Abi onlara göre Doğan Grubunun netten televizyon izleme olayına alt yapı oluşturmak daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Çaba sarfettiler açıklama yaptılar, tech forum da var bununla ilgili bir konu. Sorun blizzard ile ilgili değil ve uğraşmak zorunda da değiller. Bu konuda muhattabımız Türk Telekom ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Neredeyse 1 saat olacak nasıl istir bu anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 maalesef internet kullancıları için ttnetden daha büyük bir felaket olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben girebiliyorum şuan 88'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bende halen sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Benim de IP adresim 88.254.. diye ama giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 10. reset hep 88 =( millet nasıl 1. de 78 li ip alıyor yahu. DNS adresini otomatik mi seçtiriyorsunuzu yoksa var mı farklı bir adres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Valla sansa denk geldi.Diger odada da tadilat var pat diye sigorta attı artık bende giremiyorum hep 85 li geliyor birinin ahımı dokundu ne(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 78 li ip'inde gözü olanın gözü çıksın, ben de istiyorum =( wow'u geçtim yurtdışı herhangi bir adrese bile giremiyorum. Telekoma gireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Reset reset hic faydası olmuyor yurtdısıda kaldı öyle pazar günü yapılırmı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Welcome to the jungle Turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sonunda 19. resette buldu 78 i ve giriyor her yere, her şeye. sizler kolay gele = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yf ile giriyorum 3k ms var 78le girenlerin nasıl ms ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 285 ms şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 reset kasayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yarım saat oynadım ve attı oyundan...Ardından Authenticating... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sorun hala devam ediyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hangi oyuna geçersem kesin bir problem oluyor anasını satayım ya. Geçen hafta da Conan canımıza okumuştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yok çalışıyor şimdi lawl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 authenticating de duruyo bende de. dun zaten net problemliydi off. edit: cogu site acilmiyo ya. demek ki tek oyunla ilgili degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Genel bir sorun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar