pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 10 dakikadır tam karakteri seçip loading ekranının sonuna geleceğim, disconnect uyarısı alıp ana menüye dönüyorum. Bir sorun mu var sunucularda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 evet surekli gelip gidiyor web. su an acılmıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 2 saat kadar önce WoW'u en baştan kurdum ve oyuna kendi hesabımla girmiştim. Devamlı disconnect olunca biraz ara verdim ve nette dolanmaya başladım. Ama 10-15 dakikadır ne kadar denersem deneyeyim oyuna girmeye çalıştığımda şifren hatalı diyor. Daha da kötüsü nette kendi hesabıma ait bölüme girmek istediğimde de aynı hatayı alıyor :( Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de (1 yıl kadar önce) aynı şey olmuştu, sonradan düzelmişti sanırım. Genel bir sorun mu var yoksa hesabım hacklendi mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 en son ne zaman aynı sifre ile girmistin oyuna? hani aradan uzun bi zaman gectiyse farklı bir sifre deniyo olabilirsin diycem. eger oyle bir durum yoksa sifreni mailine iste bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dün ben baya bi dc oldum ratchetten bb ye giderken gemide. ama oyundandı. belki sende de öle bişi olmuştur dicem de şifreyi kabul etmemesi hacklendin demek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Forumda aynı sorundan dert yanan epey adam var. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=3405170902&sid=1 Anlamadığım oyuna sorunsuz girdim, çıkıp tekrar girdim ve o vakitten itibaren hata veriyor devamlı. Hesabıma da giremiyorum anlamadım gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Abi o değil de benim sorun ne olacak? http://forum.paticik.com/read.php?20,3354739 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Senin sorununu ancak bu çözer. Sorunun çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yav dünden beri berbat bir lag var. Şimdi de login ekranında kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hem lag var hemde donma oluyor mesela suan dondu oyun 5dk oldu ne cıkabiliyorum ne devam edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 authenticating te kalıyor oyun giremiorum 10dakkadır gene gittimi server lar noluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Evet suan authenticating te kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 authenticating de kaldi, giremiyorum ffs ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sansima ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 aynen :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Geçen okuduğum bir mesajdan sonra ciddi ciddi düşünmeye başladım. Authentication ekranında takılıp kalınca wow forumlarına girmek de mümkün olmuyor. Ama ktunnel ile deneyince hiç sorunsuz gayet hızlı bir şekilde açabiliyorum. Gerçekten Blizzard Türkiye'yi filan mı banlıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben tunnel lere de giremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Giremeyenler için, şu anda forumda authentication ekranında kaldım diye kimse yok. Sadece bize has sorun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Authenticating.... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İlginçtir ki bazı sitelerede giremiyorum(yurt dışı kaynaklı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sage said: Authenticating.... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yeager said: İlginçtir ki bazı sitelerede giremiyorum(yurt dışı kaynaklı) Evet bazı siteler acmıyor bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bende de donmustu yeniden baglanayım dedim girmedi.Ama yfle baglanan arkadaslarım oyundaydı bana 78. le baslayan ip bul dedi sansıma tek denemede 78. li geldi ve girdim.Yani giremeyenler 78. li bulmayı denerse rahatlıkla girebilirler yada yf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Gerçekten Blizzard Türkiye'yi filan mı banlıyor acaba? Bizi hiçbiyerde istemiolar gavurlar artık buna cidden inanmak gerek ne futbolda ne spor aktivitelerinde ne avrupa birliğinde vs vs... Konu dışı olucak biraz ama kim xler keşke bizimde böle oyun yapabilen insanlarımız olsa da kendimize yeteriz biz (bkz: zamanın uo sunucuları ve yapılan dostluklar ve eğlenceler) bilen bilir yani.. Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar