Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Modemde isik olmasi bile basari bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu sorunu yaşayanların arasında YF li kullanıcılar var mı? Eğer yaşamıyorlarsa, gidem YF acc imi renew ediym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 genemi genel patladı yoksa sadece banamı patladı:) heh düzeldi /demekle hakaret etmişim kendime düzelirmi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Başladı yine spikelar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet 1697 puana geldik arenada güç bela başladı spikelar= 1600 puandayız arayıp kim varsa sövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hamdi_aga said: Ama bu kadar olmaz artık ya yeter. Teknik destek denen salak numarayı arıyosun bi boktan anlamayan, modemin ışığı zihiniyetli led kafalılarla uğraşmaktanda sıkıldım Ben de birgün arıyıcam yine modeminizin fişe takılı olduğundan emin misiniz denildiğinde kendimi tutamayıp kaycam heralde, bıktım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bi saat dakika saniye ayarlayıp Wow gazileri olarak telekomu toptan arayıp sövsek belki düzelir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Başladı spikelar yine, your freedom filan fayda etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gitti lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sıçarım vdsline adam gibi internet saglamayi becersin once itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Allah topunuzun belasını versin telekomda çalışan ne kadar adam varsa iki yakanız bir araya gelmesin yedi sülaleniz sürünsün inşallah. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ttnet'i bırak artık bütün devlet dairelerine kafam girsin. NoT: pazartesi internet yoktu çarşamba elektriler gitti. 2 dir raid kaçtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bağlantı sorunu hala devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 etmemi son 2 yıldır oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Dün raid öncesi bende de sorun olmuştu fakat raid esnasında çok iyiydi. Bugün gün içinde kontrol etme fırsatım olmadı fakat şuanda inanılmaz şekilde harika bir bağlantı var. 25-30dk dır 140 ms ve hiç spike yok. Ip 88. ile başlıyor ve YF kullanmıyorum. Telekom'un doğasına aykırı bir durum var ama bu konuda üzümü ye bağını sorma felsefesi güdeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Başladı bende spikelar yine :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 cumartesim ve pazarim giderse cok asabi bi insan olabilirim.Gene auth. diyip kaliyor : | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 al yine cumartesi yine authenticating de takılmalar dc ler basladı ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ahahahahah ulan.. tatil günlerimi buluyonuz Allahsızlar. Şurda 2 gün oturup oyun oynama imkanım var onu da piç ediyorsunuz. kafam girsin vdsl hatlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi ahahah of ya 25 leveldır ilk partimi kuruyorum onda da dc oluyor yourfreedomla giriyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 RAAAAAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 rage machine=telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 pazartesi sabahina kadar wow yok. hic sinirlenmemek lazim, sakin olmak vs. olmak lazim . ben mesela hemen mtv yi actim kavalti yapiyorum dinliyorum ne kadarda relax im soidjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 88 li ip alın 88 li anca oyle giriyo lanet telekom :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fatal_error said: 88 li ip alın 88 li anca oyle giriyo lanet telekom :S bostanci santralinin ip araliginda deil malesef : S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar