endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tanıyormuyum seni yoksa ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne güzel timed za toplandık girip alıcaz ayıcığı. adamlar tank bekliyor ben oyuna giremiyorum. hey allahım ya sabır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet guild mate inim sdf. yok yahu lb deyim ben. offf cinnet gecirme sebebi ya. bu ne stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 flush dns dedim girdim bilmiom bir alakasi var mi da,deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Allah belasını versin bu spikeların! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Az önce yine bailadı bende spikelar. Sanırım tek problemli olan benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hayır değilsin. Arenada applerden reskill yiyorum şu anda. 10sn spike giriyor sonra en fazla 2-3sn kımılda geri spike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yine patladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sıçtık yine giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 abi bildigin raid zamani kapanior hahaha saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 TTnet Zedeler , diye bi guild acsa biri giricem hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biraz daha adam gibi oldu. raid ortasinda degil inv sirasinda gitti en azindan sdf. bikac reset attim 88li ip aldim giriyo su an. lan acaba bolgeye goremi degisiyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamdi_aga Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ama bu kadar olmaz artık ya yeter. Teknik destek denen salak numarayı arıyosun bi boktan anlamayan, modemin ışığı zihiniyetli led kafalılarla uğraşmaktanda sıkıldım. Ayda 100 ytl ye alınan hizmete bak. Alternatifi yok diye bu kadar ezilmez ya insanlar. Yurtdışı çıkışları kopar, gemiler kablo koparır, hafif yer sarsılır komple gümler. Şakamı bunlar ya. Bilgi edinemiyoruz. Ta Cezayir depreminden beri kapalı MRGT sayfaları. Yani ne mok ediyolar beceremiyolar onuda göremiyosun. El insaf artık ya. İnsan bari sayfasına şu teknik sorunlardan dolayı şu problem şu kadar zaman sürecektir denir. Yok harbi zaten Ergenekon vs. derken memleketi bu zibidi bedevi zihniyete bırakacaz sanırım. Yazık harbi bu insanlara. Zıçarım WoW una diyosun, e lanet olsun iş de yapıyoruz host firmama bile bağlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Her aksam her aksam alıstık artık, yarım saat önce veda etti yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 baydı abi aksam oldu basladı lag spike lar dc ler işin kotusu arkadasım telekomda çalışıyo direkman soyluyorum kardeşim insan gibi kaymıyorum size diye. yapcak bisey yok abi oyle ... hizmete boyle hayır duası :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yukarıda birinin dediği gibi led beyinlikeri arayıp "Arkadaşım sorun var" dediğinde bizde sorun yok diyebilme öküzlüğünü gösteren yauşağa saygılarımı sunuyorum. +TTnet gibi paranın köküne vurup her yıl işte şu kadar milyar dolar kazanıyoz diye açıklamayı büyük bi şeymiş gibi gösterenlere ayrıca kafam gire... Kazanıyon da noluyo soyguncu zihniyet! Hizmet desen yok. İnternet desen hiç yok. Nedir bizim bu çektiğimiz. Yaw arkadaş anlamıyorum cidden şöyle kallavi bi yerde babası dayısı olan yokmu anlatsaya şu durumu da bi çözüm bulunsa?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Guildin ilk raidini de kaçırmış bulunuyorm ty ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nice brutta raidden cikmak zorunda kaldim zzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Az önce girdim, hemen disconnect oldum, süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hay allah 88li ip dedik oyuna giremiyoruz. siteler aciliyo ama oyunda connecting de kaliyor. auth u bile goremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pekaziz said: Az önce girdim, hemen disconnect oldum, süperdi :D aynen 10metre yürüdüm dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Miraul said: nice brutta raidden cikmak zorunda kaldim zzzzzzzzzzzzzz asdasdasd aynen bende çıktım bruda molten armor cast etmekle zaman geçiriyorum baydım feci şekilde, 120 ms war ama spike giriyor ne oldu anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Abi telekom ne yapsın ama. 15 dakikadır fena değil pingler, hiçbiriniz teşekkür etmediniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 pekaziz said: Abi telekom ne yapsın ama. 15 dakikadır fena değil pingler, hiçbiriniz teşekkür etmediniz ;) Teşekkür mü ? Bu kadar parayı aalıp kıçıkırık bi internet için verdikleri eziyet içinmi teşekkür edicez? Biz ödediğimizin karşılığını istioruz fazlasını değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Nankörlük etmeyin, ülke ne durumda siz oyun oynuyorsunuz. Ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar