Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Beyler bilgisayara uzun suredir bakmiyorum netten scanlerle bakti 1000 tane filan infected file cikti artik girdigim siteye bulastircam diye korkuyorum, bildiginiz bedava anti virus programi varmi tavsiye edebileceginiz?[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 :) korkma girdiğin siteye bulaştıramazsın istesende bunu yapman çok kolay değil o kadar korumayı geçipte başarabilirsen bize de söyle. Antivirüs programı herkesin tavsiye edeceği gibi bende norton diyeyim de pati geleneği bozulmasın ama emin ol norton çok iyi hatta iyi değil ama en yaygın olanı norton kaspersky var benim beğendiklerimden panda var çok beğenilenlerden ama sen genede en kolay nortonu bulursun en kolayda onu kullanırsın onun için norton.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hm norton parali degilmi?[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bi tanıdığımdan kerio die sağlam bi program duydum firewall u da iimiş[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Spectacular, 13 February 2004 12:17 tarihinde demiş ki: hm norton parali degilmi? Tabi ki paralı hem korunmak istiyorsun hem masraftan mı kaçıyorsun :-P[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Şaka bi yana mesajında belirtmişsin bedava diye ben ona dikkat etmemişim şimdi farkettim trial falan idare et. Bedava olan antivirüs bilmiyorum. Ama ev içinse bence nortonu bedavaya bulursun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kaspersky benim bildiğimse eğer süper yalan bişi buluyo aha bak burda war diyo sora ben bunu silmem diyo elinle silsende geri geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Kerio firewall. Senden izinsiz 1kb lık dosya bile sokamazlar uygun ayarlama ile...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 avg diye b*ktan bişey var onu sakın yükleme. az önce bilgisayarımda ne kadar exe bulabildiyse sildi şerefsiz. şimdi işin yoksa format mormat .. :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 norton corparate edition bedava[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar