CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 @prawler çarpılırsın walla! İsveç kutsal mekan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Prawler said: Isvec cok super sanki? :) senin hiç iskandinav arkadaşın olmamış galiba :D şöyle alalım; isveç gece hayatı http://www.thelocal.se/gallery/177/1/ http://www.thelocal.se/gallery/173/ http://www.thelocal.se/gallery/167/1/ http://www.thelocal.se/gallery/163/ http://www.thelocal.se/gallery/157/ bu galeride,resimdekilerin hepsi gerçek.gün içerisinde yolda falan görüyorum,yürüyolar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ilk albumun 12inci fotosuna isim koyuyorum: "Welcome to Heaven" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hepimiz ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yazamam ama isveçce az çok biliyorum isveç mükemmel bir yer hele hele kızlar harkulade hepsi uzun hepsi sarı hepsi mavi gözlü ehehhue jog han protta litte svenska varsa isveçte olan anlamıştırda yazılım hatalıdır ehueuh pratikten biliyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ehauaeh,yazılışı jag kan pratar lite svenska, genelde sondaki g ler okunmuyo.ya kan pırata lite sıvenska :D bide baya hızlı okunduğundan,kelimelerin nerede bittiği nerede başladığı zor anlaşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 evet haklısın dur bir tane söz patlatayım :D sen anlada karşı cins anlamasın :P svenska flicka inta drikka bara slicka euheuha birde bizim türkçemizdeki ÖL kelimesi isveçcede BİRA demek bunu ilk duyduğumda ölmüştüm :D hatun diyordu 1 bira - et öl gibi birşeydi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ahah iyiymiş :D ett öl eet eheahe,bide burda biyerde bi mezarlık vardı sanırsam,adı ölme valla gibi bişeydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben biliyordum mezarlıklarda seviştiğini, boşuna demiyorum kardeşim. asfsdgsfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 git pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gittim abey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 öl pls bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mezarlığamı götücen beni abey, amme ben senin bildiğin erkeklerden diyilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 doğru bög'lük(isveççesi böyle top gibi,şey gibi bişey) var sende,bildiğimiz erkeklerden değilsin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 said: Mayhem: manyaksın olum sen Onur: bak baaalım Onur: çocuğu kim koydu Mayhem: türkçesi homoseksüel olan senmi onun anlamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 kim o? msn'den imitate yapıp buraya kopyalayıp yapıştırıyosun,kandırma insanları,aldatma>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ssde koyardımda daha fazla konu dağılmasın :) neyse, öhöm.. efenim fransa evet. interneti güzel fransanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 BÜYÜK HİSSEDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 THIS IS GARBAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Korax said: ehauaeh,yazılışı jag kan pratar lite svenska, genelde sondaki g ler okunmuyo.ya kan pırata lite sıvenska :D bide baya hızlı okunduğundan,kelimelerin nerede bittiği nerede başladığı zor anlaşılıyo lite: little gibi bişi Jag: I kan: can paratar: speak Eğer herhangi bir sozlukten baktiysam serefsizim =] Cok benziyor diger dillere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 az kaldı garbıca gitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Prawler said: Korax said: ehauaeh,yazılışı jag kan pratar lite svenska, genelde sondaki g ler okunmuyo.ya kan pırata lite sıvenska :D bide baya hızlı okunduğundan,kelimelerin nerede bittiği nerede başladığı zor anlaşılıyo lite: little gibi bişi Jag: I kan: can paratar: speak Eğer herhangi bir sozlukten baktiysam serefsizim =] Cok benziyor diger dillere :P öyle zaten,acaip benziyo sadece telaffuzlar baya farklı,bide dediğim gibi hızlı konusunca neyi nasıl söyleyeceğini bilemiyosun.en kötüsü ingilizce biliyosan,bazen yarım ingilizce yarım isveççe falan oluyo,grammerleri çok yakın,kolay aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar