VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Selamlar. Birkaç haftalık bilgisayarsız memleket seyahatimde tv izleme durumunda kaldım. Dream Tv'de birkaç kere bir klibe denk geldim ama bir türlü isimlerini alamadım. Buralarda bilen birileri varmı öğrenmek istedim. Grup muhtemelen Türk çünkü albüm isimleri türkçeydi yanlış okumadıysam. Ayrıca söyleme biçimleride anadilin ingilizce olmadığını gayet belli ediyor. Ama grubun adı uzun ve akılda kalıcı değildi. Klipte gitarlı şişmanca bir abi su kenarında bir kızla karşılaşıyor sanırım (bir türlü başından yakalayamadım) Kıza gitarıyla balık tutuyor (ilginçti) yiyiyorlar daha sonra su kenarından yürürken suyun içinden bir bisiklet buluyorlar falan. En onda grubun geri kalanını buluyorlar onlara katılıp şarkı söylüyorlar dansediyorlar. Bir erkek ve bir bayan solistleri var sanırsam. Dream Tv'de birkaç kere denk geldim ama isimlerini bulamıyorum. Bilen duyan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar