BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 rstoya geçmeye kara verdim ama özellikle arenalara dönük bir yağı kurmak istiyorum genelde incelediğim yapılar hep pve-pvp karışık kimleri mana tide totemin arenalarda çokkuvvetsiz olduğunu yazmış hatta baıları mana tide indiği anda onu hedefleyip lvl1 spellerle indirecek makrolar yazmışlar nereden ne alacağımı bilemedim var mı tecrübeli pvp şamanlar? bn hep elemental oynadım en fazla NS almışımdır bugüne kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yanlış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=hZxbbZxcItAxstez healing grace eskisi gibi sadece threat reduce vermiyor. %30 dispel resistde veriyor (es). nature's guidance de iyi %3 hit veriyor (shocklar). bi de mana tide ne kadar kisa surerse sursun birkac tick alma sansin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 healing way pvp de nasıl? kullanılabilinir bir talent mı? mesela imp ghost wolf yerine ona versem o puanları? bir de "pvp için olmazda olmaz" talentlar neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 imp. ghost wolf olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 arenada kullanaibliyor muyuz onu? yoksa sadfece bg ler için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 arenada kullanabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 en kral pvp arena talenti şudur http://www.wowhead.com/?talent=hZtbb0xxZec0thhsxez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Buyse'nin verdigi en iyisidir. Ama ben olsam Ancestral Knowledge ve Shield Specialization'ı tam tersi sekilde veririm. 5 SS, 1 AK yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben bunu kullanıyorum.. http://www.wowhead.com/?talent=hZqbb0xxZE00thLsxez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tidal focus'a bir az verip, tidal mastery'yi fullemek daha iyi olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 arena için totemic focus > tidal focus, bol bol tremor/earthbind ve grounding atacağınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Phlox said: arena için totemic focus > tidal focus, bol bol tremor/earthbind ve grounding atacağınız için. tidal focus daha iyi merak etme :D totemic call diye bişi koymuşlar bas gelsin mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar