Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok Sevinç ve Hüzün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şiddetle önerilir[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
said:
Boojack, 15 February 2004 02:21 tarihinde demiş ki:
isterdimki onunla elele yürüebilmek.

yürürken sen onun elini tutmadıkça bu istediğin olamicak ki:)
yani birden bire "ilişkiniz level atladı" die bi mesaj alıp birden kendini yürürken el ele bulmuosun :P
yürürken elini tutuosun .... gerisi gelio :P

aynı dün attığın "seni seviyorum" mesajı gibi :P hiç bişi yapmasaydın hiçi bişi olmazdı :) yaptın, istediğine ulaştın :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Olay hüzünle bitti arkadaşlar.
Yardımlarınız için binlerce kez teşekkür ederim. Kız 14 şubat diye öyle demiş.
Beni sevgili olarak kabul etse yakınlaşamazmış falan filan. Yalanında bu kadarı yok kardeşim istemiyorum de töbe töbe.
Bin parçaya ayrıldım.

Sap union'a geri dönüş yaptım
Hello evribadi c'mon şeyk yor badii ![signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
If 2 heart ensemble samanlık is be seyran
Mesaj tarihi:
haydaaaa nerdeydi o cep kadınalr sözlüğü
ne kadar yazış bir ırk
yaşasın erkekler diyecem bu seferde biri çıkıp bna gay diyecek
bundan önce de ne demişler di şey he bisexüel[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
anlamadım ne demek 14 şubat diye öyle demiş?
hiç bişey anlamadım bu laftn[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
ya işte arkadaş olarak seviyorum vardırya klasik o olay işte =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
Mesaj tarihi:
saçma
bana bir kez kızın biri ben seni kardeşim gibi seviyorum ama demişti ben de ee ne yani evlenirken kapıdan birinin dalıp durun evlenemezsiniz siz kardeşsiniz demesini mi bekliyorsun demiştim kızmıştı.
biraz acındır sen de kendini ne derse he deme be boojack[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
kötü bir şey olmayabilir ama değilim
ısrar etme bırak kalsın ya hatun mu yok :P[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
aslında haklısın troil
ben son çare olarak demiştim :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş eğer olmazsa samanlık yanarmış kalmazmış saman maman =)

o yüzden o istemiyorsa olay bitmiştir derim daha çok zorlamanın bir alemi yok yeter bu kadar..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
Mesaj tarihi:
nokta
boojack bitirdi olayı bu kadar
hadi dağılın[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
biraz da kızlar peşimizden koşsun
badaklık rokkaz plz :P[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Boojack, 15 February 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş eğer olmazsa samanlık yanarmış kalmazmış saman maman =)

o yüzden o istemiyorsa olay bitmiştir derim daha çok zorlamanın bir alemi yok yeter bu kadar..

e o zaman deseydin ya afedersin o zaman ne p*k yemeye 14 $ubat da geldin kapima diye[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...