Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 e hadi hayırlıs bakalım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Boojack vala senin için hayırlısı diom ve kız koskoca sevgililer gününde geldiyse (hele kızsa)genelde erkekler yaptıından sooluom) kesin bi şiyler var diom!.. *!Ufak adımlarla uzaklaşır*[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben de seni seviyorum her ne kadar bugün bize gelmesende dedi ( akşam yemeğine çağırmıştıda evde millet vardı ama ) ciddi bi cevap olduğunu sanmıyorum daha duygulu diyebilirdi.. Ayrıca hep diyo bende seni seviyorum falan diye ama benim onu sevdiğim anlamda değil. Çok zor bi kız anlaması zor[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 olm ne anlican kızı falan sni sewiorum demiş işte olm sna.... ne yaman çelişki olm bu sendeki[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya gidip senden beklemeyeceği birşey yap şaşırt onu apışıp kalsın sonra da konuş ve net bir yere getir olayı, ya da zamana bırak olayı, bir zararı olacağını sanmıyorum.. Boo, işin zor be :hmm:[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yok olm bu arkadaşlık fln diil :) siz çıkıosunuz sen farkında diilsin :) belki kızın evde bi süprizi vardı snn için :P gitseydin ya keşke geçmiş olsun paticik... bi sapımızı daa kaybettik :P mutluluklar böcek :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hayır ben hala sapım kıza dokunabildinmi hayır. e ozaman saplık dışı bir şey göremiyorum[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 çıkıosun olm dokunup dokunmaman bizi ilgilendirmez paticik aileminin önünde bi kız çıkma teklif ettin we kabul etti resmen bu terbiyesizlik hala bi sap olduunumu düşünüsoun bizimde bi gururumuz war :)[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sap -1[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sap map -1 değil şu an, o kadar basit bir durum değil adamınki.[signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 15 February 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 zor be babalar be =([signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ne yazdığını neden yazmıyonda cevabı yazıyon merak ettim ![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hatta tam ne dediini söleyeyim Pnde sni sefiorm !! Her ne kadr pugun gelmesnde !![signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lol sen ne yazdın tam olarak[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Boojack, 15 February 2004 00:43 tarihinde demiş ki: hatta tam ne dediini söleyeyim Pnde sni sefiorm !! Her ne kadr pugun gelmesnde !! bu kız laz mı abey :p[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu laz kız mı ağabey diye deiştirsek eheh[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 belki senden bişi beklemiştir yine olamazmı[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bugünün özelliğini seninde anladığını umarak sana bir daha şu sözcükleri söylemek istiyorum. Seni seviyorum. gibi bişi[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya boo, aslında biraz yüklensen bişiler çıkar belki ama bekle diicem. ama ne desek boş çünkü farklı bi arkadaşlığınız-dostluğunuz var, dışardan yorumlarımızın ne kadar sağlıklı olacağı tartışılır. Fakat eğer bir şey olucaksa 2 dost arasında, benim tercihim zamanla olmasıdır..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sap lik kizla cikmakla gecmez asil saplik ruhanidir:p nese bencede kiz da seni seviyomus yani ne bilim snen belki o acidna bakmiyosun aama biri bana bunlari yapsa herhalde hicde uzulmezdim zatn msg atmis salal artik senden mutlusu olmamasi lazim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu günün özelliği diyerek sevgili'liğe atıfta bulunman iyi artık kaçacak yeri yok bende seni seviyom demiş artık sap değilsin gerisi sana kalmış[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bİzden buraya kadar artık arkanda koskoca bir saplık kitlesi yok kendimizde olmadığı halde bir arkadaşımızın saplıktan kurtulmasına yardımcı oluyoruz gerçek saplık budur itşe delikanlı saplar[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 heyt be beni siz yarattınız =P *!mucks*[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 isterdimki onunla elele yürüebilmek.[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bana aşırı değer verio ama aynı anda da lanet olası bi nedenden ötürü reddedio.. Dost olmak istio. Hayatından çıkıcam bölesi daha iyi diyince şöle bi cevap yapıştırıo: "Netin en güzel yanı gülüyorum derken tam tersini yapabilmek..." Aynı sınıftayız. Her gün 10 tane şiir yazıorum ona... Hem yakın olup hem uzak olmanın acısını anlatamam size. Dostta olamıorum çünkü sanki onunla yakınlaşmak için dostluğu kullanıomuşum gibi hissediorum... Ben buna 2 senedir her gün katlanıorum :( Kısacası mutlu ol böcek :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar