Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sevinsemmi üzülsemmi hala kararsızlık içindeyim..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu olay budur. diyip ne üzülücen ne kızıcan kendine olan olacağına varır olmazsa yapabileceği birşey yoktur büyük fedakarlıklar yapmadığın sürece, bence sevin..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sewineceksin we kıza teklifi yapıştırcaksın abi daha ne beklersin annamadım kız 14 şubatta ewine gelio biraz dolaşalımmı diyo..... dünyaad başkası mı yok abi böle bi günde kız senden hoşlanamsa neden kapına gelip dolaşalımmı desin "oh ne gusel etrafta mutlu çiftler biz sap sap dolaşıoruz" kızın amacı bu olamaz bnce[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 çok karıştırıyosun olayları çok abartmışın kızın içinde bişiler var gibi kıza açıl direk söle konuyu deiştiremesin busefer baar çaar senı seviyorum de aşıım de bibok de açıl yeterki olcaa varsa olur yoksa da acı çekmezsın[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Niye olmaz? erkekler bu kadar istisnasız aç mı ? Karşılarındaki tüm dişilere karşı içgüdülerini bastıramayacak kadar medeni değil mi? nedir ? 10 tane mantıklı sebep gösterin.. edit:cümle kuramıyorum var mı böyle bişi, neyse onuda öğrenicem inşallah..[signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 14 February 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 benim olay troilinkine baya benziyo ya tek farklı tarafı birden kapıda belirmesi kızın ve eskiden dost olmamız ( ki tabi sonra hoşlanmaya başladım )[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: -xception-, 14 February 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Niye olmaz? erkekler bu kadar istisnasız aç mı ? Karşılarındaki tüm dişilere karşı içgüdülerini bastıramayacak kadar medeni değil mi? nedir ? 10 tane mantıklı sebep gösterin.. +1[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Aslında Boojack sanki kızda bişiler hissedio gibi durdu dışardan bakınca, böyle bişiler var fakat, emin değil bi güvensizlik var bence onunda çözemediği şeyler var onun kafasında yoksa daha başka şeyler çıkardı bunun altından..(bence)(kızın kafasında emin olamadığı şeylerin olduğunu ben burdan nasıl mı biliyorum ? bilmeem..)[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 herşey olacağına varır diip burada oturup boşu boşuna üzülmekle bi yere varamazsın :) şu an ortada üzülmek içinde sevinmek içinde sebep yok! çünkü niye geldiğini tam olarak bilmiyorsun, farklı tahminler, bunların bazıları seni üzüyo bazıları da sevindiriyo... senin yerinde olsam şu an ne yapardım biliomusun? alırdım elime bi telefon... "seni seviyorum" ... yollardım direk kıza... sonra ne olacaksa olsun.... bende seni seviyorum o yüzden geldim zaten bugün... fln derse tüm paticik hep beraber seviniriz :) ha tam tersi bi cvp gelirse.... :( acını paylaşmak için buradayız... ha onun arkadaşlığını kaybetmek istemiorum fln diosan sana diyecek tek lafım var... o sana arkadaşça duygularla yaklaşırken, aşkını bastırıp arkadaşça davranmanın acısındansa, arkadaşlığınızın bitmesi daha iyi değil mi? bence at bi "seni seviyorum" mesajı ne olacaksa olsun en azından kendini iyi hisset.. bi de şu var: "bi kere açıldım hayır dedi" diyosun... duyguları değişmiş olamaz mı ? bence değişmiş... :) şansını dene... böle boş boş beklemek bişi kazandırmayacak [signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... [Bu mesaj n0body tarafından 14 February 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kontör aktarmayı bilen varmııııııı ?! =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kızla kanka manka olunur ya niye olunmasın o da insan bu da insan arkadaşlıkta bence cinsiyet olmaz ha kız arkın olmuş ha erkek aynı şey[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 turkcellin sitesine gir yazıyor[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 heeeytttt gaza geldim bana kontür verin ühühü hevesim kursağımda klmasın :)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Forseti, 14 February 2004 23:40 tarihinde demiş ki: kızla kanka manka olunur ya niye olunmasın o da insan bu da insan arkadaşlıkta bence cinsiyet olmaz ha kız arkın olmuş ha erkek aynı şey arkın ya kız olmuş ya erkek olmuş dielim de yanlış anlama olmasın :) eheu ya kız arkadaşın olmuş ha erkek arkadaşın... bisexüellik sezdim bu cümlede :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aç telefonu canlı canlı söle, n0body güzel söylemiş katılıyorum.. kıçının üzerinde kala kalırsan, düşüncelerinde doğacak umutlar, karamsar düşünceler seni yer bitirir.. birşeyler yap[signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 14 February 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 biri yollayabilirmi bana şöyle bi 5 tanecik ? =( yollayabilecek varsa burdan evet desin pm de devamını görüşürüz[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ayhdyuas önemli olan delik fln diyecem şimdi sapına kadar töbe töbe arkadaş diyorum arkadaş sevgili değil mauhua koptum ya[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Boojack, 14 February 2004 23:43 tarihinde demiş ki: biri yollayabilirmi bana şöyle bi 5 tanecik ? =( yollayabilecek varsa burdan evet desin pm de devamını görüşürüz yolalrdım ama yok neyse başka birinden yollicaksan kendine mesaj yaz a gir kendi tel.ini yaz boşluk bırak soora kaç kontor yollicağını yaz sora 2277 ye gönder..... (not: en fazla 25 en az 5 kontor yolliyabiliyon) kendimi müşteri hizmetleri gibi hissettim :)[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 paticik ruhu bu kadar mıdır yani? sadece konuşur mu? bi fedakarlık yapın şu adama biraz kontör atıverin ya gönül işi :) yardımcı olmak sevaptır hadi ehue :) yada boojack annenin telefonunu fln al oradan msg at :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu kutsal görev için aa tabi millet bir sapın daha aramızdan istemiyo olabilir o da başka bir bakış açısı [signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 15 February 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yolladım ne olcak acaba[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Troil, 15 February 2004 00:08 tarihinde demiş ki: Boojack dediğim server açık şuan abi imzanı çaldım icq infoma koydum :) bi mahsuru yok dimi ehue süper ya.... bu arada hadi be bi kontör atıverin şu aşığa :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 topiğin adının "şok sevinç,sonrasında hüzün ve bi şok sevinç daha" :) die değiştirilmesini isteyeceğiz.... birazdan :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Boojack, 15 February 2004 00:10 tarihinde demiş ki: yolladım ne olcak acaba helal yüreğini ferah tut.... bu kadar paticik üyesi aynı şeyi sölüosu bi bildiğimiz var demektr sap olabiliriz ama herkes biraz sap değil midir ztn[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hayır koymadın yalan söylüyorsun[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar