KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 laptopumun şarj aleti bozuldu.nerden temin edebilirim bunu?Büyük teknolojik marketlere falan sordum ama satmıyorlarmış.Napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hepsiburada.com falan gibi yerlerden arayacaksın :) ya da servise soracaksın başka şanss pek olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/LG-19V-4-74A-90W-NOTEBOOK-ADAPTOR-KARGO-BIZDEN_W0QQidZZ10003526 şurda buldum ama güvenilirmidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben olsam yanasanayi imitasyon adaptorlere ben itimat etmezdim. Ya servisine sor yada su teknosada fln satilan(ordan baska birsuru yerde daha ucuz da bulunabilir, misal veriyorum) trust in falan evrensel voltaj ayarli araba kitli fln notebook adaptorleri var. 17 inch p4 gibi watt canavari bi bilgisayarda dahi saglikli calismaya devam ediyor 1 senedir. Trust dan daha kalitelileri de vardir elbet. Is goruyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar