erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 İşe başlayacagımdan dolayı zaman yetersızlıgınden Fury serverında 60 LWL Dark Templar satıyorum arkadaşlar Turk guıldıne uye-Atı var (at almak zordur biraz) 2 tane craft skılı var parası iyi itemler lwline uygun hatta epic itemi bile var + Tam bir tank :) Almak ısteyenler 100 ytl ye pazarlıksız satıyorum istanbul içinde kutusu ve hesap bılgılerıyle beraber veriyorum [email protected] msn adresinden den ulaşabilirsiniz yada paticikten pm atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 erkanbuyuk007 said: İşe başlayacagımdan dolayı zaman yetersızlıgınden nedense burada satarken oyun igrenc vs o yuzden satiyorum demiyorsun. nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ehueh doğrusun oyun iğrenç bende satıyorum 50 ytl 20 gün zamanı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 draedan said: erkanbuyuk007 said: İşe başlayacagımdan dolayı zaman yetersızlıgınden nedense burada satarken oyun igrenc vs o yuzden satiyorum demiyorsun. nedense... oyun iğrenç o yüzden satıyorum rahatlattımı bu seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 draedan said: nedense burada satarken oyun igrenc vs o yuzden satiyorum demiyorsun. nedense... Milletin işine burnunuzu sokmayı amma çok seviyorsunuz hakkaten, oyunu kötülemek, satın almayın demek gibi bir amacınız varsa gider bunu başka bir topicte mantık çerçevesinde millete lanse etmeye çalışırsınız. Yaptığın ayıp, burada birisi accountunu satmaya çalışıyor (sebebini de söyleyerekten), böyle davranarak bu satışı direk olarak sabote etmeye çalıştığının umarım farkındasındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar