Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 KDE2 desktop yüklü bir linux ile winXP de bir 300 nop başına geçen zaman çoook mu farklı bana mı öyle geliyor.. ?? aynı şekilde pencere yöntemide linux'de winXP'ye gçre çoook mu yavaş yoksa bana mı öyle geliyor ??? yoksa linux çekirdeğinin multi tasking böllümü hâla yeterince opt. edilmemişmi yoksa ben mi yanlış anlıyorum ??[signature][hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 pencere yönetimi yavaştan kasıt nedir ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Default kurulum i386 ya göre ve optimize edecek gcc parametreleri kullanılmadan compile edilir. Eğer optimize bir pencere yöneticisi istiyorsanız ( -ki bunların içinde en hantalı KDE2 dir- ), ya optimize edilmiş bir pre-compiled bulun, ya da source çekip kendiniz optimize şekilde compile edin. Daha hızlanacaktır. Tabii bu arada, benim kişisel yorumuma göre de ne QT, ne GTK, ne de GTK2, Win32api ye oranla hızlı değiller. Ne zamanki sistem kaynakları bir hayli düşüyor, o zaman fark ortaya çıkıyor.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mandrakede KDE kullanırsan Fıtık olursun , Gnome kullanırsan birazdaha rahatlarsın Red Hat kurarsan huzura erersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Criminal2, 15 February 2004 12:46 tarihinde demiş ki: yoksa linux çekirdeğinin multi tasking böllümü hâla yeterince opt. edilmemişmi yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?? efenim, microsoft preemptive multitasking e windows nt ile geçmiştir ki bu özellik unixler de çoook önceden beridir var(sanırım başlangıçtan beri ama emin değilim :) ) bi de widowmaker (belki de windowmaker) diye bir grafik arabirim(tam adını bilmiyorum kde,gnome gibi işte) varmış ve daha bi az yük bindiriyomuş işlemciye. onu da deneyebilirsin performans için.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar