Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aşkın kanununu yazsam yeniden Kimi ümitleri yel alır gider Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el our gider Dünyanın bir yazı bir kışı vardır Her yolun bir sonu bir başı vardır Her aşkın sonunda göz yaşı vardır Akar damla damla sel olur gider Boş yere bekleme geçen günleri Böyledir ne yazık ki ezelden beri Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el olur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aşkın kanununu yazsam YENİDEN olmayacak mı orası yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne bilem dinlediğim kadın böyle söylüyordu herhalde bende öyle biliyordum off neyse yaa ne odlu bana bu para takıldı sabah dinlediğimden beri yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aslında buraya türkçe parçaları dinlerken anladıklarımızla ilgili bi başlık açsak komik olur. büyüt istersen yerine büyük iskender anlamam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 valla süper olur :D hemen açalım bi başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sana iki adet sky lopez bir adet de naughty america yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yine gözüm yollarda, neredesin? gündüzüm gece oldu, kederdeyim bilemezsin kaç gece "gelir" diye bekledim gelmeyince derdime, yenileri ekledim gel yarim ol, sevdalım ol, sultanım ol, fermanım ol, dertlerimin dermanı ol, hercai dolu dolu sevdalar gözlerimde gönlümde dolanırsın, hep o halinle uçusuyor saçların, yaralanmış kalbime yine sensin tek çare, şu zavallı halime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Peter said: sana iki adet sky lopez bir adet de naughty america yazıyorum bide private ekleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar