DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o 63 gram pamuk ağırlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 daha bugün izledim 21 gramı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 21 gram da 3te 1 insan ruhu mu oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 2pacAmaruShakur said: amerikalı bilim adamı insan ruhunun 63 gram olduğunu hesaplamış ölüm anına yakın insanlarla özel bir ortamda yaptığı deneyle bulmuş bunu.ölüm anında kişideki terlemeden tutun verdiği nefese kadar herşeyi hesaplayan profesör her insanda 63 gram eksilme fark etmiş.bu eksilme tıbbi cihazlara bağlı insandaki bütün hayati fonksiyonların durduğu an gerçekleşiyormuş. hehe topicin geri kalannı okumadım sadece ilk msjı okudum yazıcaım şey illaki yazılmıştır ama ölüm anında popodoki gevşemeyle sağlam bi oosurma olabiliyomuş, son nefes tarzı son gaz yani... bunuda çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: bu mesaji 63 kisiye yollayin ya da oldugunuzde ruhunuz sadece 10 gram kalacaktir ahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 welcome to garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 DeadSkinMask said: o 63 gram pamuk ağırlığı Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar