YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Tekrar selam Paticik.comlilar, Daha onceki yazima gonderdiginiz mesajlari okudum, nasil yanit vermesini henuz bilmiyorum, bir arkadasimiz bana once bir cay icip, gonderdigi yaziyi incelememi istemis, mesaj buraya ulastiktan sonra inceleyecegim, insallah. Florida'da yamur bile yesil yagiyor, demis bir arkadasimiz. Soy adim yesil, adim yagmur. Isterimki herkes biraz kendini tanitsin, tanisirsak daha guzel yazimlar cikabilir. Daha ileride hobilerimizden, zevklerimizden yeteneklerimizden, bilip bilmekdiklerimizden soz edip, birbirimizden bircok sey ogrenebiliriz. Benim onerilerim bu kadar, bilmem siz ne dusunursunuz, yanitlariniz icin tesekkur ediyorum. Sevgi ve saygilar YesiLYagmur Paylasildikca bilgiler artar sevgi gibi.[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 burda bazı konularda tatışma yardımlaşma v.s oluyo ama kişiler arasında chat tarzı yok eğer sohbet etmek istediğin birisi çıkarsa siteden irc ye gidersiniz yada icq numaranız varsa birbirinize verirsiniz öle konuşursunuz burda chat yok zaten siteyi gezdiğinde konu başlıklarını ve konuları görünce anlıcaksın yada anlamışsındır nese memnun oldum SİTEYE HOŞGELDİN!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 diğer topicini okudum durmunu anladım ama dediğim gibi eminim site yetkilileri de bana katılcaktır tekrar hoşgeldin ismin güzelmiş ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Siteyi dolaş, çayı içtikten sonra o yazıyı bidaha oku. Ayrıca burası patik değil paticik com :-P[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 05 February 2004 08:27 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ufak hatalar olur yazım hatası gıbı zamanla tanıcaksın ekranında bır tukuruk olursa bılkı benımdır :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 llama ekran dedinde abi bi bez alam cifle silem şunu kirlenmiş :) Ps: Yesilyagmurcum biz burda sıkı arkadaşlıklar kurar bilgilerimizi paylaşır bazı konular hakkında tartışırık bir özel mesaj olayı varki oda kişiler arası bir sohbete yarar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hosgeldın[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 cevap yazmak için, sayfadaki son mesajın altında bulunan, 'Yeni Konu' yazan yerin yanındaki 'Yanıtla' tuşuna basıcaksın ehe çok zor da değilmiş dimi yeri[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ne?[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Merhaba Konursever paticik.comlilar. Birkaciniz oylesine yanit yazmiski, bir dovmediginiz kalmis beni. :-( Allahaskiniza size ne yaptim ben? Gercekten burada yeniyim, herseyi sayenizde ogrenecegim. Ben burada chat yapmak istemiyorum, yazilarinizi okumak, bilemdigim seyleri ogrenmek, Turk ve Turkiye'li arkadaslar arasinda olmak icin buradayim. Chat isteseydim chat yapilan yerlere ugrardim. Siz yeni gelen misafirlerinize,"hosgeldiniz, hadi simdi gule gulemi?" dersiniz? Birkaciniz ise gayet kibar sekilde beni bilgilendirmeye calismis. Sizlere tesekkur ediyorum. Bilemden hata islediysem ozur dilerim. Sevgi ve saygilarimla YesilYagmur Bilgiler paylasildikca artar, sevgi gibi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 www.paticik.com/forum ya kovalayan kışkışlayan yok be güzleim sen gel biraz gezin sitede yanlış yere tezgah aman konıu açmış olduğunu anlayacaksın hem sen neden çayını içmeden, okuman gereken şeyleri okumadan kalktın bakiiim? hııııı kızarım bak neyse tekrardan hoşgeldin :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu arda sitemizin bir sevgi kelebeği oldu gibime geliyor sana bundan sonra "sevki kelbeee" diyecem (typo yapmadım evki kelbeee yazdım)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sevgili BabacumMostor, Yuzume :-) kondurdunuz, tesekkkur ederim, herkesin dedigini yapacagim, her yeri iyice okuyup, oyle yazi asacagim. Sevgi ve saygilarimla Yagmur Bilgiler paylasildikca cogalir, sevgi gibi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Yagmur çok nazik ve narin bi konuşman var... Acaba Realdada bölemi konuşuyosun? Yoksa bu yazdıklarına dikkat ettigindenmi oluyo? Gerçekten merakiçindeyim... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sevki kelbeee böle rp fln yapmıyorsun değil mi? hayır "safra kesesiiii, ey ulu safra kesesiiii!" diye başımızın etlerini dıgım dıgım yiyen birileri vardı bir zamanlar yoksa sen şu müzik yelpazesini sunan adammısın?[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ewet banada onu anımsattı ama bunu yagmurun yüzüne vurmayayım dediydim :D hede hödö... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yagmur çok nazik ve narin bi konuşman var... Acaba Realdada bölemi konuşuyosun? Yoksa bu yazdıklarına dikkat ettigindenmi oluyo? Gerçekten merakiçindeyim... BEN REAL ISEM, KONUSMAMDA REAL OLMALI.YADA SOYLE SOYLEMEM GEREKIRSE, BANA YAPILMASINI ISTEMEDIGIMI BEN BASKASINA YAPMAM YADA BANA YAPILMASINI ISTEDIGIMI KARSIMDAKINE YAPARIM. OLDUGUM GIBI GORUNMEYI TERCIH EDERIM. SEVI VE SAYGIYLA KALINIZ YESILYAGMUR BILGI PAYLASILDIKCA COGALIR, SEVGI GIBI Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Gerçekten senin gibi bi insanla tanışmaktan mutlu oldum... Nediye bilirimki... Hep böle kalman dilegi ile... Saygılar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 -------------------------------------------------------------------------------- Gerçekten senin gibi bi insanla tanışmaktan mutlu oldum... Nediye bilirimki... Hep böle kalman dilegi ile... Saygılar... ARKADASIM, BENDE SIZLERLE TANISMAKTAN MUTLU OLUYORUM, ON YARGILI FIKIRLERE RAGMEN, HERKESI OLDUKLARI GIBI KABUL ETMEYE CALISIYORUM, YADA GORUNDUKLERI GIBI. BIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGIMIZI BASKASINA YAPMAMAMIZ VE DAHA HOSGORULU OLMAMIZ DILEGIYLE SEVGI VE SAYGIYLA KALINIZ BILGI COGALDIKCA ARTAR, SEVGI GIBI YESILYAGMUR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bağırmasan yani burda büyük harfle yazı yazmak bağırmak manasına gelirde bilgilendiriyim dedim Hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bağırmasan yani burda büyük harfle yazı yazmak bağırmak manasına gelirde bilgilendiriyim dedim Hoşgeldin... Arkadasim, uyariniz icin tesekkur ederim, burada buyuk harfle yazimin bagirmak anlamina geldigini bilmiyordum, herkesten ozur dilerim. Bir dahaki sefere daha dikkatli oluru, hergun yeni birsey ogrenmek kadar guzel bir sey yok. Bilgi paylasildikca artar, sevgi gibi Sevgi ve saygiyla kaliniz YesiLYagmur Not:Estirilerinizin olumlu ve bilgilendirici olmasi guzel. Bu arkadasimizin yaptigi gibi, saygili ve durustce. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 safra kesesi seni kutsasın[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ayrıca kullanıcıların mesajlarının üzerrinde gördüğün resmine tıklarsan o kişinin mesajına yorup yaparsın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YesiLYagmur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yoksa sen şu müzik yelpazesini sunan adammısın? -------------------------------------------------------------------------------- Yuzume gulucuk:-) doldurdunz yine. Yok O sizin sozunu ettiginiz Sezen Cumhur Onal, Istanbul'dan Hale, Jale Lale'nin, Izmir'den bIzim mahallenin tanidigi olur kendileri. Ruzgarlarla kurutun, yagmus gozyaslarinizi, sevdiginizi ispatlsin, gibi sozleri vardi sanirim. Hala sagmi Hayattami acaba? sevgi ve saygiyla kaliniz Bilgi ve sevgi YesiLyagmur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: YesiLYagmur, 12 February 2004 16:35 tarihinde demiş ki:Ruzgarlarla kurutun, yagmus gozyaslarinizi, sevdiginizi ispatlsin, gibi sozleri vardi sanirim. Hala sagmi Hayattami acaba? sevgi ve saygiyla kaliniz Bilgi ve sevgi YesiLyagmur ben hoş geldin dememiştim,hoşgeldin aramıza yaşıyor hala,yani ben öle biliyorum[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.