Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Patik.comli Arkadaslar

YesiLYagmur

Öne çıkan mesajlar

Tekrar selam Paticik.comlilar,
Daha onceki yazima gonderdiginiz mesajlari okudum, nasil yanit vermesini henuz bilmiyorum, bir arkadasimiz bana once bir cay icip, gonderdigi yaziyi incelememi istemis, mesaj buraya ulastiktan sonra inceleyecegim, insallah. Florida'da yamur bile yesil yagiyor, demis bir arkadasimiz. Soy adim yesil, adim yagmur.
Isterimki herkes biraz kendini tanitsin, tanisirsak daha guzel yazimlar cikabilir. Daha ileride hobilerimizden, zevklerimizden yeteneklerimizden, bilip bilmekdiklerimizden soz edip, birbirimizden bircok sey ogrenebiliriz. Benim onerilerim bu kadar, bilmem siz ne dusunursunuz, yanitlariniz icin tesekkur ediyorum.
Sevgi ve saygilar
YesiLYagmur
Paylasildikca bilgiler artar sevgi gibi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

burda bazı konularda tatışma yardımlaşma v.s oluyo ama kişiler arasında chat tarzı yok eğer sohbet etmek istediğin birisi çıkarsa siteden irc ye gidersiniz yada icq numaranız varsa birbirinize verirsiniz öle konuşursunuz burda chat yok zaten siteyi gezdiğinde konu başlıklarını ve konuları görünce anlıcaksın yada anlamışsındır nese memnun oldum

SİTEYE HOŞGELDİN!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

cevap yazmak için, sayfadaki son mesajın altında bulunan, 'Yeni Konu' yazan yerin yanındaki 'Yanıtla' tuşuna basıcaksın

ehe çok zor da değilmiş dimi yeri[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Konursever paticik.comlilar.
Birkaciniz oylesine yanit yazmiski, bir dovmediginiz kalmis beni. :-( Allahaskiniza size ne yaptim ben?
Gercekten burada yeniyim, herseyi sayenizde ogrenecegim. Ben burada chat yapmak istemiyorum, yazilarinizi okumak, bilemdigim seyleri ogrenmek, Turk ve Turkiye'li arkadaslar arasinda olmak icin buradayim. Chat isteseydim chat yapilan yerlere ugrardim.
Siz yeni gelen misafirlerinize,"hosgeldiniz, hadi simdi gule gulemi?" dersiniz?
Birkaciniz ise gayet kibar sekilde beni bilgilendirmeye calismis. Sizlere tesekkur ediyorum. Bilemden hata islediysem ozur dilerim.
Sevgi ve saygilarimla
YesilYagmur
Bilgiler paylasildikca artar, sevgi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

www.paticik.com/forum

ya kovalayan kışkışlayan yok be güzleim sen gel biraz gezin sitede yanlış yere tezgah aman konıu açmış olduğunu anlayacaksın

hem sen neden çayını içmeden, okuman gereken şeyleri okumadan kalktın bakiiim?

hııııı kızarım bak
neyse tekrardan hoşgeldin :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu arda sitemizin bir sevgi kelebeği oldu gibime geliyor

sana bundan sonra "sevki kelbeee" diyecem
(typo yapmadım evki kelbeee yazdım)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

sevki kelbeee böle rp fln yapmıyorsun değil mi?

hayır "safra kesesiiii, ey ulu safra kesesiiii!" diye başımızın etlerini dıgım dıgım yiyen birileri vardı bir zamanlar

yoksa sen şu müzik yelpazesini sunan adammısın?[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

Yagmur çok nazik ve narin bi konuşman var...
Acaba Realdada bölemi konuşuyosun?
Yoksa bu yazdıklarına dikkat ettigindenmi oluyo?
Gerçekten merakiçindeyim...
BEN REAL ISEM, KONUSMAMDA REAL OLMALI.YADA SOYLE SOYLEMEM GEREKIRSE, BANA YAPILMASINI ISTEMEDIGIMI BEN BASKASINA YAPMAM YADA BANA YAPILMASINI ISTEDIGIMI KARSIMDAKINE YAPARIM. OLDUGUM GIBI GORUNMEYI TERCIH EDERIM.
SEVI VE SAYGIYLA KALINIZ
YESILYAGMUR
BILGI PAYLASILDIKCA COGALIR, SEVGI GIBI
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
Gerçekten senin gibi bi insanla tanışmaktan mutlu oldum...
Nediye bilirimki...
Hep böle kalman dilegi ile...
Saygılar...

ARKADASIM,
BENDE SIZLERLE TANISMAKTAN MUTLU OLUYORUM, ON YARGILI FIKIRLERE RAGMEN, HERKESI OLDUKLARI GIBI KABUL ETMEYE CALISIYORUM, YADA GORUNDUKLERI GIBI. BIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGIMIZI BASKASINA YAPMAMAMIZ VE DAHA HOSGORULU OLMAMIZ DILEGIYLE
SEVGI VE SAYGIYLA KALINIZ
BILGI COGALDIKCA ARTAR, SEVGI GIBI
YESILYAGMUR
Sosyal ağlarda paylaş

Bağırmasan yani burda büyük harfle yazı yazmak bağırmak manasına gelirde bilgilendiriyim dedim
Hoşgeldin...

Arkadasim, uyariniz icin tesekkur ederim, burada buyuk harfle yazimin bagirmak anlamina geldigini bilmiyordum, herkesten ozur dilerim.
Bir dahaki sefere daha dikkatli oluru, hergun yeni birsey ogrenmek kadar guzel bir sey yok.
Bilgi paylasildikca artar, sevgi gibi
Sevgi ve saygiyla kaliniz
YesiLYagmur
Not:Estirilerinizin olumlu ve bilgilendirici olmasi guzel. Bu arkadasimizin yaptigi gibi, saygili ve durustce.
Sosyal ağlarda paylaş

yoksa sen şu müzik yelpazesini sunan adammısın?
--------------------------------------------------------------------------------
Yuzume gulucuk:-) doldurdunz yine. Yok O sizin sozunu ettiginiz Sezen Cumhur Onal, Istanbul'dan Hale, Jale Lale'nin, Izmir'den bIzim mahallenin tanidigi olur kendileri.
Ruzgarlarla kurutun, yagmus gozyaslarinizi, sevdiginizi ispatlsin, gibi sozleri vardi sanirim. Hala sagmi Hayattami acaba?
sevgi ve saygiyla kaliniz
Bilgi ve sevgi
YesiLyagmur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YesiLYagmur, 12 February 2004 16:35 tarihinde demiş ki:Ruzgarlarla kurutun, yagmus gozyaslarinizi, sevdiginizi ispatlsin, gibi sozleri vardi sanirim. Hala sagmi Hayattami acaba?
sevgi ve saygiyla kaliniz
Bilgi ve sevgi
YesiLyagmur

ben hoş geldin dememiştim,hoşgeldin aramıza
yaşıyor hala,yani ben öle biliyorum[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...